sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Aasiaat - Timi Tarni søger forebyggelseskonsulent

Kommune Qeqertalik

Aasiaat
Ikkunneqarpoq: 30-11-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 26-12-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-85139091
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kunst, kultur og sport, Kontor og administration

Område for Timi Tarni i Aasiaat søger Forebyggelseskonsulent


Kommune Qeqertalik søger en dygtig og engageret Forebyggelseskonsulent til området for Timi Tarni i Aasiaat til ansættelse snarest efter aftale. Forebyggelseskonsulenten fungerer som sekretær for forebyggelsesudvalget i Aasiaat og bygderne og arbejder tæt sammen med fritidsinspektøren til dagligt. Sammen har de til opgave at udarbejde handleplaner med forebyggende og sundhedsfremmende tiltag, koordinere, følge op samt udføre oplysningsarbejde i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. De primære opgaver inkluderer selvmordsforebyggelse samt forebyggelse af rusmiddelmisbrug og ludomani.


Forebyggelseskonsulenten arbejder også tæt sammen med skoler og klubber i området og står i spidsen for gennemførelse af seksualundervisning og dukkeprojekt i samarbejde med andre samarbejdspartnere.


Forebyggelseskonsulentens arbejdsområde omfatter Aasiaat og bygderne (Kitsissuarsuit, Akunnaaq og Ikamiut), og der er mulighed for samarbejde med andre forebyggelseskonsulenter i Kommune Qeqertalik.


Stillingen er en fuldtidsstilling, og det forventes, at man kan arbejde om aftenen i forbindelse med arrangementer. Nærmeste overordnede er områdelederen i Timi Tarni.


Primære arbejds- og ansvarsområder:


·Udvikle og implementere forebyggende tiltag og sundhedsfremmende initiativer i samarbejde med forebyggelsesudvalget.

·Arbejde med politiske målsætninger omkring forebyggelse og omsætte dem til konkrete handlinger.

·Sekretær for forebyggelsesudvalget i Aasiaat og bygderne.

·Ansøge til forskellige fonde og puljer inden for ansvarsområdet.

·Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, skoler og klubber for at fremme forebyggende indsats.

·Koordinere og følge op på forebyggelsesprojekter og aktiviteter.

·Stå i spidsen for gennemførelse af seksualundervisning og dukkeprojekt i samarbejde med andre samarbejdspartnere.

·Ad hoc-opgaver


Kvalifikationer:


·Relevant uddannelse: En relevant uddannelse, for eksempel inden for forebyggelse, socialt arbejde, pædagogik, psykologi, sundhedsfremme eller lignende.

·Erfaring med forebyggelse og sundhedsfremme: Erfaring med at arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme, herunder selvmordsforebyggelse samt forebyggelse af rusmiddelmisbrug og ludomani.

·Projektledelse: Erfaring med projektledelse, herunder udvikling og implementering af handleplaner og politikker.

·Samarbejdsevner: Evnen til at arbejde tæt sammen med forskellige interessenter, herunder kollegaer, eksterne samarbejdspartnere, skoler og klubber.

·IT-færdigheder: Erfaring med brug af IT-værktøjer og systemer, herunder Microsoft Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint), e-mail og internet. Evne til at lære nye systemer hurtigt.


Krav:


·Uddannelse: Kandidaten skal have en relevant uddannelse, for eksempel inden for forebyggelse, socialt arbejde, pædagogik, psykologi, sundhedsfremme eller lignende.

·Erfaring: Kandidaten skal have erfaring med at arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme, herunder selvmordsforebyggelse samt forebyggelse af rusmiddelmisbrug og ludomani.

·Projektledelse: Kandidaten skal have erfaring med projektledelse, herunder udvikling og implementering af handleplaner og politikker.

·Samarbejdsevner: Kandidaten skal være i stand til at arbejde tæt sammen med forskellige interessenter, herunder kollegaer, eksterne samarbejdspartnere, skoler og klubber.

·IT-færdigheder: Kandidaten skal være komfortabel med brug af IT-værktøjer og systemer, herunder Microsoft Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint), e-mail og internet. Han/hun skal være i stand til hurtigt at lære og tilpasse sig nye systemer.

·Sprog: Kandidaten skal være flydende i grønlandsk og dansk, både skriftligt og mundtligt.


Personlige egenskaber:


Kandidaten skal være engageret, ansvarsbevidst og have en passion for at gøre en forskel i sit samfund. Han/hun skal være fleksibel og i stand til at håndtere en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver.


Vi tilbyder:

Et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring. Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den gældende overenskomst mellem Grønlands selvstyre og den pågældende forhandlingsberettigede organisation på tiltrædelsestidspunktet.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig: nej

Straffe- og børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet, samt straffeattest fra Politiet.
Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende til Politiet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos områdelederen Mikael Mansi Rasmussen på telefon 387092 eller Email mmr@qeqertalik.gl.

Ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail eller post.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke “Søg denne stilling"

Hvis du har problemer med upload filer kontrakt hr@qeqertalik.gl

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia