sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Bioanalytiker, fast stilling / vikariat 3 måneder, Regionssygehuset i Tasiilaq, Grønland (24-17)

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ikkunneqarpoq: 21-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 01-05-2024
Suliffissamut ID normut: 331588669
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq, Ingeniøri & pinngortitalerineq, Allat
Atorfiup taaguutaa: Bioanalytiker
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi en fast bioanalytiker til ansættelse fra 15. juni 2024. Hvis du kan byde ind med et vikariat på 3 minimum måneder er vi også interesseret.

Vi kan tilbyde:

 • Faglig og personlig udvikling
 • Gode og engagerede kollegaer
 • Godt tværfagligt samarbejde
 • Arbejdsopgaver der blandt andet består af: afvikling af det daglige rutinearbejde, herunder svarafgivelse, kvalitetskontrol samt vedligeholdelse af afsnittets tekniske udstyr. Derudover blodprøvetagning, analysering af prøver, blodtapning og forlig
Vi søger dig, der:
 • Er uddannet bioanalytiker
 • Har erfaring indenfor det klinisk biokemiske og mikrobiologiske område
 • Er initiativrig og fagligt engageret
 • Har gode samarbejdsevner og som er omstillingsparat


Om os:
 • Regionssygehuset er i Tasiilaq er beliggende i region Kangia, Øst Grønland, hvor vi også har 5 tilhørende bygder, da har deres egne sygeplejestationer.
 • Laboratoriet er en integreret del af Regionssygehuset, der i øvrigt består af en lægeklinik, sengeafdeling med 18 sengepladser, operationsgang, skadestue, jordemoderfunktion inklusive fødsler, sundhedspleje, psykiatrisk- og somatisk hjemmesygeplejerske, TB sygeplejerske og byens apotek.
 • Vi er samlet omkring 50 ansatte, hvor flere foretager tjenesterejser til vores 5 sundhedscentre i Tiilerilaaq, Sermiligaaq, Kulusuk, Kuummiut og Isertoq.
 • Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt


Lidt om Tasiilaq:

Tasiilaq er Østgrønlands største by med omkring 3000 indbyggere inklusive de 5 omkringliggende bygder.
Byen er afsidesliggende men den smukkeste natur og udsigt lige uden for døren.
Naturen tæt på byder på mange vandremuligheder, frisk luft og om vinteren mulighed for langrend, tage til skiliften og taget på snescooter og hundeslædeture, via de lokale turistaktører. Om især sommeren er der mulighed for sejlads og hytteture.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: 15. juni 2024 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Tupaarnaq Maqe på tlf. (+299) 98 12 11 eller på e-mail: tupa@PEQQIK.GL
Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia