sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Aasiaat Sømandshjem

Hotelassistent 2024

Aasiaat Sømandshjem

Ilulissat
Ikkunneqarpoq: 17-12-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-12-2023
Suliffissamut ID normut: 331581398
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Kontrakt/Projekt, Fuldtid
Suliassaqarfik: Hotel og restauration
Atorfiup taaguutaa: Hotelassistent
Misilittakkat - Annertunerusumik: Kørekort, personbil (b), Daglig rengøring, Reception
Oqaatsit:
Engelsk Læse/ tale/ skrive

FÅ OPLEVELSER FOR LIVET:

Bliv hotelassistent i Grønland 2024

 

Ønsker du at prøve at arbejde i udlandet? Kan du li’ at servicere og skabe god stemning? Drømmer du om at udvikle dig personligt og fagligt på en tryg og kristen arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega! Vi søger 2 hotelassistenter til vores smukke hotel i Ilulissat, Grønland til sæsonen 2024. Du får en kernerolle i hotellets daglige drift, masser af alsidig erfaring fra hotelbranchen, og så ligger de vildeste naturoplevelser lige uden for din dør og venter på dig. Ansøg inden 5.januar til stillingen startende ultimo marts og før 1.februar til stillingen startende primo maj 2024.

 

Hotel SØMA Ilulissat er et morgenmadshotel med 22 værelser og har i højsæsonen 4-5 ansatte. Som hotelassistent får du en afgørende rolle i hotellets daglige drift, da vi hjælpes af med de forskellige opgaver og afløser hinanden.

 

Eksempler på arbejdsopgaver

Der er tale om en fuldtidsstilling, og dine opgaver bliver meget alsidige – ikke én dag er ens. Du får en grundig oplæring i arbejdsopgaverne, og i hvordan man driver et succesfuldt hotel helt praktisk.

 

 • Morgenvagter: Du passer morgenmadsrestauranten, ordner opvask og holder restauranten pæn og ren, efterfulgt af rengøring og egenkontrol.

   

 • Rengøringsvagter: Værelser, hvor gæsten bliver boende, soigneres og holdes pæne. Værelser, hvor gæsten er rejst, skal rengøres og gøres klar til nye gæster. Rengøring af fællesområder i cafeen, samt køkken og vaskeri.

   

 • Administration: Medansvarlig for receptionsarbejde, afhentning af varer samt mailbesvarelse og forefaldende administrativt arbejde som optælling, opfølgning etc.

   

 • Praktiske opgaver: Vareafhentning, snerydning, oprydning, bil- og vinduesvask, kørsel af gæster samt almen vedligeholdelse af hotellets faciliteter.

   

 • Vagttelefonen deles, så alle har tilkaldevagt og kørsel på skift. En vagt er fra kl. 15.00 til næste morgen kl. 7.00. Hotelværten har altid bagvagt.

   

 • Konference og turisme: Konferencevært og en sjælden gang imellem guide på simple turistture.

 

Vi forestiller os, at du har

 

 • Gode engelskkundskaber. Øvrige sprog er en fordel.
 • Kørekort
 • Erhvervs- eller gymnasial uddannelse
 • Kendskab til Microsoft Office-pakken
 • Relevant erfaring fra servicebranchen (fordel, men ikke et krav)

 

Derudover er vi gerne, at du

 

 • Er anerkendende, åben og ærlig
 • Har gode samarbejdsevner og gode relationelle egenskaber
 • Er god til at skabe overblik
 • Er fyldt med gåpåmod og virkelyst

 

Rammer for stillingen

Arbejdstiden varierer med skiftende morgen-, dags- og aftenvagter, og vi skemalægger minimum 14 dage frem. Der vil være arbejde i weekenden og på helligdage. Det forventes, at den gennemsnitlige arbejdstid er 40-50 timer pr. uge, dog med en høj grad af fleksibilitet.

 

Vi søger i alt to hotelassistenter. Begge stillinger er tidsbegrænsede og forløber fra hhv. ultimo marts og primo maj til ultimo september 2024. Der kan være mulighed for at fortsætte på et af vores øvrige hoteller i Grønland.

 

Stillingen skal betragtes som et regulært arbejde, hvor du får mulighed for at tilegne dig viden og kompetencer, som du kan skrive på CV’et.

 

Praktisk

Stillingen er timelønnet med en bonus efter fuldført kontrakt.

Tiltrædelse: ultimo marts eller primo maj 2024, og afslutning ultimo september 2024

Ansøgningsfrist:  henholdsvis 5.januar og 1. februar 2024 til de 2 assistentstillinger.

Vi kalder løbende til samtale.

 

Send din ansøgning og kortfattet CV til dm.ilu@hotelsoma.gl. Har du spørgsmål, så kontakt vært Marianne Laursen på tlf +299 492990.

 

Om Hotel SØMA: Mindre hotel – tæt fællesskab

Hotel SØMA Ilulissat er et turisthotel beliggende i Grønlands turisthovedstad Ilulissat. Vi er en del af Grønlands ældste hotelkæde med over 50 år på bagen. I Ilulissat er vi et lille team på tre fastansatte, som i højsæsonen suppleres af to medhjælpere. Sømandshjemmets diakonale arbejde i Ilulissat foregår ud fra hotellet, og den ene fastansatte er vores sømandsmissionær, som laver kristent velfærdsarbejde blandt søfolk og fiskere i Ilulissat.

To formiddage om ugen har vi en kort andagt sammen, og ellers har vi formiddagsmad og middagsmad sammen.

 

Masser af oplevelser venter

Ilulissat er Grønlands tredjestørste by og rummer masser af muligheder for at opleve Grønland. Ved Isfjorden kan du opleve de majestætiske isfjelde og vandre på ruterne i UNESCO Verdensarvsområdet. Du kan også vandre nordpå og besøge bygden Oqaatsut.

 

Om vinteren er der rige muligheder for snescooter og langrend. Ilulissat har hyppige forbindelser med båd, fly og helikopter til de øvrige bosteder i Diskobugten, så det er også nemt at komme ud og besøge andre steder i Grønland.

 

Ilulissat har et rigt kulturliv med foreninger, caféer, kulturhus, museer, osv., så du kan komme ud og møde andre mennesker. 

 

Læs mere på hotelsoma.gl.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffeqarfimmit ataatsimit suliffissat allat