sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Aasiaat - Alderdomshjem søger en ernæringsassistent

Kommune Qeqertalik

Aasiaat
Ikkunneqarpoq: 25-09-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 27-10-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-85077581
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Sundhed

Køkkenet i Alderdomshjemmet i Aasiaat Søger 1 Ernæringsassistent Ansættelse: 1. december 2023 eller efter aftale

”DIKP” Det Integreret kommunale plejeordning, der er både Alderdoms-og Plejehjem og Hjemmehjælpen søger 1 ernæringsassistent.

Køkkenet har til ansvar for at servicere 35 beboerne, inklusiv 1 aflastningsklient i alderdoms- og plejehjemmet samt hjemmehjælpsklienter, hvor der er ca. 20 madklienter i byen.

Der er 8 personale i køkkenet inklusiv souschef, 1 flexjob, 1 køkkenlærling samt køkkenleder.


Daglige opgaver og ansvar

At du skal kunne servicere klientellet selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer udvikler og tager ansvar for løsning af det samlede opgaver i f. M. Madlavning, bagning og i h. T. Det hygiejniske forholdsregler:

·Planlægge, forberede og fremstille sund, varieret og ernæringsrigtig kost til beboerne efter gældende diætprincipper og samtidig være serviceminded, og udvise respekt til beboerne/brugerne og tage hensyn til deres sygdomme, herunder demens.

·Har godt kendskab til Egenkontrol og Hygiejne

·Udvise ansvar og arbejde selvstændigt og være med til udvikling

·Er god til at servere mad til beboerne/klienterne og madgivning


Vi forventer at du:

·Du skal være en god kommunikatør både mundtligt som skriftligt, være robust/kunne sige til og fra, være loyal over for både kollegaer og plejehjemmets retning samt parat til høj grad af opgaveglidning med øvrige personalegrupper i Huset.

·Samarbejdsvillig til pårørende og familier til beboerne, f.eks. Ved kaffemik (fødselsdage, begravelser)

·At du har viljen til både personlig- og fagligudvikling

·God kollega og samarbejdsvillig


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold, sker i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den forhandlingsberettigede organisation. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende offentlig straffeattest.


Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.ini@ini.gl.

Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales A-skat for frie goder i henhold til gældende lovgivning.

ELLER Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

En personalebolig skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.


Ansøgningen med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt CV, eksamenspapirer m.v. skal være Kommune Qeqertalik i hænde inden fristens udløb den 27. oktober 2023.

Hvis du får problemer med uploading af filer kontakt hr@qeqertalik.gl


Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Alderdomshjemsleder: Forstander Henriette Johansen hejo@qeqertalik.gl, eller på tlf. 894757. Og køkkenleder Juliane K. Karlsen julk@qeqertalik.gl. tlf. 894734.


Ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail eller post.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke “Søg denne stilling"

Hvis du har problemer med upload filer kontrakt hr@qeqertalik.gl

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia