sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Blue Ice Explorer

Vandrehjemsvært søges til Narsarsuaq Vandrehjem

Blue Ice Explorer

Narsaq
Ikkunneqarpoq: 28-03-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 01-04-2020
Suliffissamut ID normut: 330162448
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Assartuussineq & ingerlasussanik piareersaaneq, Akunnittarfik & neriniartarfik, Eqqiaaneq, Pisiniarfik & sullissineq, Takornariaqarneq
Atorfiup taaguutaa: Cafeassistent, Vært/Værtinde, Chauffør, Hotelmedarbejder, Rengøring
Misilittakkat - Annertunerusumik: Pedelarbejde
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq/ allanneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq/ allanneq

Sommerjob i Sydgrønland 

Vandrehjemsvært søges til Narsarsuaq Vandrehjem 

Vil du vågne op hver dag med udsigt til smukke bjerge og idylliske fjorde? Vil du på vandreeventyr, se gletsjere og isbjerge? Vil du opleve det grønne Grønland? Lyder det som noget for dig, og har du god gå-på-mod, så søger vi nu personale til vores hotel- og turistvirksomhed i Sydgrønland. 

Til Narsarsuaq Vandrehjem har vi brug for en engageret, omstillingsparat og serviceminded vært som er klar på en hverdag med forskellige arbejdsopgaver. Du vil indgå i vores team i Narsarsuaq, men det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og at du har et godt overblik. Vandrehjemmet er et traditionelt vandrehjem med plads til 36 overnattende gæster. 

Arbejdsopgaverne omfatter servicering af vandrehjemsgæster, herunder fordeling af værelser, velkomst, morgenmad, information om aktiviteter og daglig rengøring samt vedligehold af vandrehjemmet. Dertil forekommer dagligt en del kørsel af bagage og gæster på Blue Ice Explorer pakkerejser. Værten vil typisk også hjælpe med opgaver på Blue Ice Café og kontor samt guide ture. Arbejdsdagene varierer meget, vi har typisk travlt på flydage og mindre travlt de øvrige dage. Det forventes at alle bidrager der, hvor der er brug for det. 

Vi søger 1-2 vandrehjemsværter til perioden fra 1. juni til 15. september hvor juli og august er vores højsæson. For at komme i betragtning til jobbet skal du kunne arbejde i minimum 8 sammenhængende uger (oplys din rådighedsperiode i din ansøgning). 

Du skal have lyst til at tilbringe sommeren i en mindre lufthavnsby i tæt kontakt med kolleger og turister. Du skal have et åbent væsen og være imødekommende overfor gæsterne som du omgås i arbejdet. Stillingen kræver at du er løsningsorienteret og handlekraftig. Du skal desuden være indstillet på der vil forekomme længere arbejdsdage i travle perioder. 

Vi ser gerne at du har flere af disse kvalifikationer

 •   Du er serviceminded, grundig og ansvarsfuld
 •  Du er social og fællesskabsorienteret
 •  Du har kørekort og rutine i at køre bil
 •  Du har sans for logistik og tal
 •  Du taler godt dansk, engelsk og gerne grønlandsk
 •  Du har erfaring fra tidligere jobs (fx turisme, café, butik, guide, rengøring)
 •  Du er nysgerrig på naturen og friluftslivet

 Vi tilbyder

 •  Kost og logi på vandrehjemmets lederværelse
 •  Et uhøjtideligt og socialt arbejdsmiljø hvor vi hygger os sammen i vores fritid
 •  1-2 ugentlige fridage
 •  Transfers med vores både på dine fridage, så du kan opleve Sydgrønland
 •  Lån af grej, fx telte, trangia, sovepose ol., så du kan tage på eventyr!
 •  Flybillet tur-retur til Narsarsuaq ved arbejde i min. 8 uger
 • Løn efter kvalifikationer

Narsarsuaq Vandrehjem er en del af Blue Ice Explorer som er lokal turistoperatør i Sydgrønland. Vores speciale er skræddersyede pakketure til individuelle såvel som til grupper. Vores base og udgangspunkt er lufthavnsbyen Narsarsuaq, men vi dækker det meste af Sydgrønland. Vi driver bygdehotellet og vandrehjemmet i Igaliku og vi råder over 9 professionelle passagerbåde som er essentielle for vores ture og transfers. I sommeren beskæftiger vi omkring 35-40 personer. Heriblandt kaptajner, matroser, hotelpersonale, café- og kontor, vandrehjemsværter og turistinfo. 

Er du interesseret? Så send en ansøgning til os på info@blueice.gl 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia