sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Blue Ice Explorer

Køkkenmedarbejder søges til Igaliku Bygdehotel

Blue Ice Explorer

Narsaq
Ikkunneqarpoq: 28-03-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 01-04-2020
Suliffissamut ID normut: 330162612
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq, Akunnittarfik & neriniartarfik
Atorfiup taaguutaa: Kok, Kokkeassistent, Hotelarbejder, Køkkenarbejder, Rengøring
Misilittakkat - Annertunerusumik: Køkkenassistance
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq

Sommerjob i Sydgrønland 

Køkkenmedarbejder søges til Igaliku Bygdehotel 

Vil du vågne op hver dag med udsigt til smukke bjerge og idylliske fjorde? Vil du på vandreeventyr, se gletsjere og isbjerge? Vil du opleve det grønne Grønland? Lyder det som noget for dig, og har du god gå-på-mod, så søger vi nu personale til vores hotel- og turistvirksomhed i Sydgrønland. 

Til Igaliku Bygdehotel har vi brug for en engageret, omstillingsparat og serviceminded køkkenmedarbejder med passion for madlavning og som er klar på en hverdag med forskellige arbejdsopgaver. Du vil indgå i et team på 7-8 medarbejdere (heriblandt en daglig leder og en kok), hvor det forventes at alle bidrager der, hvor der er brug for det. Kok og køkkenmedarbejderen vil have et tæt samarbejde. 

Arbejdsopgaverne omfatter hovedsageligt madlavning og køkkenarbejde i forbindelse med frokoster og aftensmad på vores hotel. I 2020 installerer vi nyt professionelt udstyr i køkkenet, så vores arbejdsgange forbedres. Vi er et lille hotel, og har typisk 20-35 gæster til aftensmad dagligt. 

Aftensmaden foregår som en fællesspisning, hvor alle gæsterne spiser samtidig. Når retterne serveres præsenteres de af kokken/køkkenmedarbejderen. Aftensmaden er en 2-retters menu, der følger en fast madplan vores kok udarbejder. Til frokost (midt på dagen) tilbyder vi sandwiches eller suppe på bestilling. 

Vi bager vores eget brød og kager, fanger vores egne fisk, samler urter i fjeldet og dyrker vores egen salat og krydderurter. Det er vigtigt for os, at lave sund, nærende mad fra bunden og med udgangspunkt i de fantastiske lokale råvarer der findes i Sydgrønland. 

Da vores kok også er vores kajakinstruktør, vil køkkenmedarbejderen være hovedansvarlig i køkkenet de dage, hvor kokken er på tur i kajak. Resten af tiden indgår køkkenmedarbejderen blandt det øvrige personale i drift af hotellet, der kan indebære opgaver som: rengøring, servicering af gæster i restaurant og café, småreparationer, kørsel og guidede ture. 

Vi søger en køkkenmedarbejder til perioden fra 1. juni til 15. september, hvor juli og august er vores højsæson. For at komme i betragtning til jobbet skal du kunne arbejde i minimum 8 sammenhængende uger (oplys din rådighedsperiode i din ansøgning). 

Du skal have lyst til at tilbringe sommeren i en lille bygd, i tæt kontakt med kolleger og turister. Du skal have et åbent væsen og være imødekommende overfor gæsterne som du omgås i arbejdet. Stillingen kræver at du er løsningsorienteret og handlekraftig. Du skal desuden være indstillet på der vil forekomme længere arbejdsdage i travle perioder. 

Vi lægger særligt vægt på følgende kvalifikationer

 •  Du er grundig og ansvarsfuld
 •  Du har erfaring med madlavning til mange personer
 •  Du har det allerbedst med rene overflader (er omhyggelig med hygiejne og rengøring)
 •  Du har mod på at præsentere og fortælle om maden til gæsterne

Derudover ser vi gerne, at du har flere af disse kvalifikationer

 •  Du er social og fællesskabsorienteret
 •  Du taler godt dansk, engelsk og gerne grønlandsk
 •  Du har kørekort og rutine i at køre bil
 •  Du har erfaring fra tidligere jobs (fx turisme, café, butik, guide, rengøring)
 •  Du er nysgerrig på naturen og friluftslivet

Vi tilbyder

 •  Kost og logi i personalebolig delt med dine kolleger
 •  Et uhøjtideligt og socialt arbejdsmiljø hvor vi hygger os sammen i vores fritid
 •  1-2 ugentlige fridage
 •  Transfers med vores både på dine fridage, så du kan opleve Sydgrønland
 •  Lån af grej, fx telte, trangia, sovepose ol., så du kan tage på eventyr!
 •  Flybillet tur-retur til Narsarsuaq ved arbejde i min. 8 uger.
 • Løn efter kvalifikationer

Igaliku Bygdehotel er en del af Blue Ice Explorer som er lokal turistoperatør i Sydgrønland. Vores speciale er skræddersyede pakketure til individuelle såvel som til grupper. Vores base og udgangspunkt er lufthavnsbyen Narsarsuaq, men vi dækker det meste af Sydgrønland. Vi råder over 9 professionelle passagerbåde som er essentielle for vores ture og transfers. I sommeren beskæftiger vi omkring 35-40 personer. Heriblandt kaptajner, matroser, hotelpersonale, café- og kontor, vandrehjemsværter og turistinfo. 

Er du interesseret? Så send en ansøgning til os på info@blueice.gl 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia