sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Telecom-ingeniøri

Tusass A/S

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 14-12-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 24-04-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85177072
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet, Ledelse, IT og medier

Vil du være med til at udvikle og drifte Tusass’ telecom-netværk i Grønland?


Vores nye kollega bliver en del af Tusass’ udviklingsmiljø, men skal også være med til at identificere driftsfejl i vores komplekse telecom-systemer -og netværk.


Virksomheden

Tusass har fokus på kvalitet af netværket og driver projekter der fremtidssikrer telekommunikationen i Grønland. Selskabets ca. 370 medarbejdere servicerer Grønlands indbyggere med telekommunikation, IT og logistikvirksomhed. Med den nyeste teknologi på området betyder det, at 92% af den grønlandske befolkning har adgang til 4G/LTE. Som en del af forretningsstrategien er Tusass i gang med en række spændende og nye projekter, som gør Grønland til et digitalt samfund, med en forsat udvikling af det mobile netværk og kommende udviklingsområder, f.eks. indenfor 5G og/eller IoT.

 

Stillingen

Du bliver en del af Core/Access/IMS-afdelingen i Nuuk, der organisatorisk er placeret i Tusass’ Tekniske division.

Du får en vigtig rolle i at videreudvikle Core- og IMS-netværk og tilknyttede Core/IMS-tjenester baseret på et komplekst netværk. Du får et tæt samarbejde med egne kolleger samt kolleger på tværs af Tusass’ organisation og dermed også god mulighed for at få indflydelse på udvikling af området. I stillingen vil du især komme til at arbejde med;

·Integration, fejlfinding og drift af Ericssons Mobile Core Netværk

·Roaming-tests, integration og fejlfinding af netværksproblemer på andre telecom-systemer, herunder IMS-, RAN og VAS-systemer

·Udvikling af virksomhedens generelle telecom-netværk samt sikring af telecom-projekters fremdrift

·Tests af devices

·Andre afdelinger i Tusass samt vores eksterne leverandører og samarbejdspartnere

 

Du får en virkelig spændende og vigtig opgave, da du er med til at sikre at den grønlandske digitale samfundsvision indfries, bl.a. via Tusass’ pålidelige forbindelser. Du vil møde en professionel virksomhed, hvor der i vores dagligdag tales dansk og grønlandsk, men engelsk vinder mere og mere frem som arbejdssprog – eksempelvis til vores projektmøder og i mødet med vores eksterne samarbejdspartnere. Vi tror på at forskellighed gør os dygtigere og stærkere, så vi som team altid yder det bedste for forsyningssikkerheden.

 

Personen

Din passion og motivation betyder at du arbejder engageret, du spreder god energi til dine kollegaer og du trives med deadlines. Derudover ser vi gerne, at du har:

·En god teknisk baggrund og uddannelse som ingeniør eller tilsvarende

·Erfaring fra Telecom-branchen eller forståelse for mobilsystemer og Telecom-netværk

·Erfaring med eller forståelse for projektarbejde – f.eks. Prince2, ITIL eller lignende

·Evnen til at arbejde fra et overordnet løsningsorienteret perspektiv til logning på kodeniveau – både ved implementeringsaktiviteter og fejlfinding


Det vil være en fordel hvis du har erfaring med Ericsson-systemer, men Nokia eller Huawei er også en mulighed. 

Det er et krav at du begår dig godt på engelsk i skrift og tale. Danskkundskaber er en fordel, men ikke et krav. Kendskab til det grønlandske sprog vil være et yderligere plus.

Det gør dit arbejde lettere, hvis du også har kørekort til personbil.


Der kan være flere måder at kvalificere sig til stillingen. Kan du ikke svare ja til alle ovenstående punkter, er det vigtigt at du som person kan supplere med en nysgerrighed, lærevillighed samt at du naturligt og selv opsøger og indgår i relevant samarbejde med kolleger.

 

Tusass har fokus på udvikling og forenkling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og mod på at give din karriere en ekstra udfordring, så kan vi til gengæld give dig gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi. Der er rige muligheder for faglig og personlig udvikling samt at få indflydelse på egen stilling og karrierevej.


Spørgsmål?

Er du interesseret og ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte Afd.-chef Aqqalu Josefsen tlf. +299 389225.

Har du spørgsmål til ansættelsesforhold samt det praktiske vedr. tiltrædelse mv. kan du kontakte HR-afdelingen i Tusass på telefon 341255 eller pr. mail hr@tusass.gl.


Ansøgning og samtaler

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Du søger stillingen ved at klikke på ’Ansøg’-knappen og uploade dit CV, følgebrev (evt. andre relevante dokumenter) til Tusass’ job-portal.

Har du spørgsmål til, hvordan du ansøger via job-portalen, er du velkommen til at kontakte HR-afdelingen.

For at kunne sikre dine persondata bedst muligt, modtager vi ikke ansøgninger via e-mail.


Ansøgninger behandles løbende ligesom samtaler afvikles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.


Læs mere om Tusass her: tusass.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia