Sæsonansættelse som Restaurantchef/Lodge manager til Ilimanaq Lodge i World of Greenland

Attraktiv stilling som Restaurantchef/Lodge Manager i Ilimanaq lodge, sommeren 2020.

 

World of Greenland søger Restaurantchef/Lodge Manager til vores restaurant og konference sted, Ilimanaq Lodge, som åbnede sommeren 2017 i den lille bygd Ilimanaq syd for Ilulissat, Grønland. Ilimanaq bygd huser blot 65 indbyggere i det naturskønne område ved Ilulissat Isfjord hvor pukkelhvalerne boltrer sig i havet lige udenfor lodgen.

Der er 15 luksus lodges tilknyttet Ilimanaq Lodge hvor vores kvalitetsbeviste gæster typisk overnatter 1-3 nætter. Restaurant Egede serverer både morgenmad, frokost og middag dagligt i åbningssæsonen 13.06.20-15.09.20.

Som Restaurantchef/Lodge Manager i Ilimanaq Lodge vil du indgå i et miljø hvor niveaut i køkkenet er højt, med en moderne og uhøjtidelig stemning. Vi fokuserer på de gode lokale råvarer som bl.a. inkluderer grønlansk lam, rensdyr, moskus, hellefisk, havkat og snekrabbe. Som Lodge Manager kommer du til at styre vores reception, hvor vi tager imod vores gæster og sælger vores unikke udflugter i området, samt have overblik over restauranten.

Vi søger en Restaurantchef/Lodge Manager der kan lede personalet, udvikle restauranten og give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

For at komme i betragtning, skal du opfylde nedenstående kriterier:

  • Erfaring indenfor service og hotel/restaurationsbranchen
  • Du taler godt dansk og engelsk.
  • Du er ansvarsbevidst, hårdt arbejdende og initiativrig og udadvendt.
  • Du er god at omgåes, smilende og nærværende.
  • Du kan lede tjenere i restauranten samt rengøringspersonale og receptionen.
  • Du er en god sælger og har en afslappet men professionel facon.
  • Du har måske uddannelse som sommelier.
  • Du er indstillet på at være tilknyttet World of Greenland i en sammenhængende periode mellem følgende datoer: 1. Juni til 15. september.

Inkluderet i jobbet udover løn, er flybilletter KBH-Ilulissat retur, bolig og kost.

Du kan læse mere om Ilimanaq Lodge her: https://www.worldofgreenland.com/da/ilimanaq-lodge/

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så skriv en motiveret ansøgning og send den sammen med dit CV til job@wog.gl. Notér i emnefeltet i din mail: Ans. Restaurantchef efterfulgt af dit navn.  Spørgsmål er velkomne på mail.

Ansøgninger til sæson 2020 modtages løbende indtil 01.04.20