sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

VVS-serviceleder til spændende udfordringer i Nuuk, Grønland

Jobbest

Ikkunneqarpoq: 09-01-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 16-02-2020
Suliffissamut ID normut: 330152860
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Ingeniøri & pinngortitalerineq, IT & tusagassiuutit
Atorfiup taaguutaa: VVS-tekniker
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Har du den VVS-tekniske viden i orden? Har du et godt overblik, og er du dygtig til at koordinere? Så er du måske vores nye VVS-serviceleder til Brøndum Grønlands afdeling i Nuuk.

Nu har du muligheden for at få nye udfordringer i en veletableret virksomhed, hvor kontaktfladen er bred, opgaverne alsidige, og hvor naturen uden for kontoret byder på storslåede oplevelser.

Som VVS-serviceleder træder du ind i en serviceafdeling, som udfører alle slags opgaver inden for VVS, ventilation, smedeopgaver og sprinkleranlæg – både på land og til vands på vores erhvervskunders skibe. Vi servicerer en bred kundegruppe, og vi jonglerer mellem opgaver i større virksomheder og hos privatpersoner. 

En kulturel blanding af Grønland og Danmark I vores serviceafdeling er vi 11 svende, 2 lærlinge og 1 arbejdsmand, mens hele Brøndum-organisationen i Grønland tæller 75 medarbejdere. Du får en tæt kollega på kontoret, som altid står klar til sparring. Derudover får du en god blanding af danske og grønlandske kolleger, så der er rig mulighed for at lære den grønlandske kultur godt at kende – med et twist af dansk stemning. 

Få administrativt ansvar for afdelingen   Som serviceleder får du et stort ansvar på kontoret, hvor du refererer til vores afdelingsleder. Vi har derfor brug for, at du har et godt overblik og kan delegere opgaverne. Samtidig skal du sørge for, at vores løn- og lagerfunktioner fungerer, som de skal, mens du koordinerer opgaver, kunder og materialer.

Din arbejdsdag starter tidligt, hvor du bl.a. har til opgave at:

  • registrere dagssedler på arbejdskort og sende lønregistreringer til lønkontoret hver 14. dag
  • tilpasse VVS-numre på arbejdssedler, prissætte materialer og klargøre til videre fakturering
  • beregne tilbud i alle prisklasser – fra en badeværelsesrenovering til et helt nyt hus
  • bestille varer til vores store lager, så vi aldrig løber tør for værktøj eller materialer
  • kvalitetssikre og følge op på, at teamet har udført et solidt stykke arbejde
  • tage ud til kunderne og deltage i opfølgning med kunderne

Bliv en del af Brøndum I Grønland er der mulighed for at få stillet bil og bolig til rådighed efter gældende regler – og du kan sagtens tage familien med. Kontrakten løber i første omgang over en 2-årig periode, hvor op- og nedrejse bliver betalt. Derudover opbygger du gode muligheder for en videre karriere i Brøndum – også i Danmark.

For at blive en succes i jobbet har du teknisk viden og gode koordineringsevner:

  • Du har stor VVS-teknisk viden. En VVS-uddannelse er ikke et krav, så længe du kender til VVS-numre.
  • Du er struktureret og har god ordenssans – og kan holde overblikket over sager, værktøjer og materialer.
  • Du har ledererfaring på mellemlederniveau og ønsker at udvikle dig som leder. Du kan se dig selv i en lederrolle, hvor du får stort opgave- og teamansvar. Vi støtter dig selvfølgelig og giver dig en grundig oplæring.
  • Du kan skrive og tale flydende dansk – vi forventer ikke, at du taler grønlandsk, men det er naturligvis en fordel.

Lyder det som noget for dig? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Petersen på +299 34 38 11 (der er 4 timers tidsforskel til Grønland, så ring gerne efter kl. 12).

Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende din ansøgning og dit CV til hr@jobbest.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale via Skype, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia