sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Tusassi Product Managerissarsiorpoq

Tusass A/S

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 13-02-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-05-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85328908
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: IT og medier

På jagt efter et spændende job? Tusass søger Product Manager

Er du passioneret omkring produktudvikling og har erfaring med at drive hele produktlivscyklussen? Vil du være med til at omsætte kompleks teknologi til enkle produkter til gavn for kunderne? Vil du være en nøglerolle i udviklingen af innovative produkter til både privat og erhvervsmarkedet? Så er du måske vores nye Product Manager hos Tusass!

Om os

Tusass er en dynamisk virksomhed, der fokuserer på at levere kvalitetsprodukter til kunderne. Vi er dedikerede til at optimere vores produkter og tjenester for at imødekomme markedets behov og skabe en positiv indvirkning på hele samfundet. Du vil blive en del af et produktteam, der sammen har ansvaret for at definere og drifte virksomhedens produktportefølje.

Stillingen

Vi leder efter en erfaren og målrettet Product Manager, som ser og forstår de trends og tendenser, der sker i markedet, og som vil være med til at vurdere, hvordan det passer ind i Tusass’s strategi som er vi bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden.

Dine arbejdsområder vil have en central rolle i udviklingen af tusass´nuværende og fremtidige produktkategorier, hvor du vil deltagelse i hele produktlivscyklussen, fra konceptudvikling til implementering og vedligeholdelse. Du vil spille en aktiv rolle i at realisere produkttiltag og omsætte dem fra idé til forretning. Effektivitet og evnen til at opbygge relationer vil være en vigtig kompetencer i stillingen for at kunne komme i mål. Det betyder at der i stillingen forventes at man kan omdanne kompleksitet til enkelthed i form af god kommunikationsevne på tværs af organisationen både skriftligt og mundtligt.

Vi forestiller os, at din profil kunne indeholde følgende:

  • Cand.merc. eller tilsvarende uddannelse inden for økonomi, markedsføring eller beslægtede områder.
  • Erfaring med produktstyring og -udvikling.
  • Evne til at navigere i komplekse tværfunktionelle miljøer.
  • Du besidder en stærk forretningsforståelse og går struktureret og analytisk til dine opgaver.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at forme og lede udviklingen af spændende produkter.
  • Et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø.
  • Konkurrencedygtig lønpakke og personalegoder.

Interesse og spørgsmål

Lyder stillingen som noget for dig, men du har nogle afklarende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Kommerciel Direktør, Nikolaj Christoffersen, på +299 52 36 14.

Ansættelsesstart

Snarest eller efter nærmere aftale.

Arbejdssted

Nuuk

Tusass 

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. 

Læs mere om Tusass her: www.tusass.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia