sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Permagreen

2 Erfarne og effektive tømrer søges til Qaqortoq

Permagreen

Qaqortoq
Ikkunneqarpoq: 10-05-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 24-05-2022
Suliffissamut ID normut: 331144727
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Assassorluni sulineq & sanaartorneq
Atorfiup taaguutaa: Tømrer
Ilinniagaq:
Misilittakkat - Annertunerusumik: Arbejdsmiljø og sikkerhed, byggeri, Forskalling, Boliger, rækkehus
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq

Permagreen Grønland A/S søger 2 tømrer i Qaqortoq

 

 

Vi søger dygtige og erfarene tømrer til servicearbejde og udvendige opgaver i Qaqortoq.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig kan omgås vores øvrige medarbejdere.
 

Hos Permagreen får du mulighed for til at prøve dig selv af fagligt og du får en spændende arbejdsplads i en uformel, men udfordrende og travl hverdag.


For alle stillinger gælder, at du har en relevant uddannelse som tømrer og du har dokumenteret erfaring med ovenstående arbejde og kan give referencer fra tidligere ansættelser.

 

Om Permagreen Grønland A/S har hovedkontor i Nuuk udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.

 

I Qaqortoq afdelingen er der ca. 60 medarbejdere. Afdelingen hovedparten af de større byggerier i Grønland udføres, har afdelingen opnået en betydelig erfaring med total- og hovedentrepriser. Den væsentligste del af vores egenproduktion udgøres af jord-, beton-, tømrer- og malerarbejde.

 

Permagreen kan tilbyde dig en individuel ansættelseskontrakt, efter kvalifikationer og god akkord aflønning. Der kan ikke tilbydes indkvartering. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

 

Spørgsmål om stillingens indhold kan rettes til: Entrepriselederen Malinnguaq Kleist på +299 529657 / mail: mkl@permagreen.gl

  
Ansøgningen inkl. referencer mrk. ”tømrer Qaqortoq” sendes til på
hr@permagreen.gl

 

 

Permagreen Grønland A/S har mere end 60 års erfaring inden for bygge- og anlægsprojekter i Grønland. Vi beskæftiger ca. 350 medarbejdere fordelt på vores hovedafdeling i Nuuk samt vores afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Narsaq og Qaqortoq. Se mere på www.permagreen.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia