sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)

Køkkenchef / Kitchenchef

Sisimiut Sømandshjem

Sisimiut
Ikkunneqarpoq: 10-09-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 06-11-2022
Suliffissamut ID normut: 331255788
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Akunnittarfik & neriniartarfik
Atorfiup taaguutaa: Køkkenleder
Misilittakkat - Annertunerusumik: Hotel- og restaurant, Afdelingsledelse, 1 - 9 medarbejdere
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq
Attaveqarfissamut paasissutissat

Sisimiut Sømandshjem

Sisimiut Sømandshjem
Frederik IX's Plads 5
Oqarasuaat +299563355

Hvad er Hotel SØMA Sisimiut?

Hotel SØMA Sisimiut er én af fire hoteller på Grønlands vestkyst. Vores cafeteria er kendt for solide og velsmagende retter samt god grillmad – til en god pris.
Vi er de lokales spisested og dagligstue. På samme tid er vi også et 3-stjernet hotel, der ønsker at give vores hotelgæster en god madoplevelse. Derudover har vi løbende kursusleveringer samt store og spændende arrangementer ud af huset.

 

Fremtidsdrømme for cafeteria og hotel

Vi har store ambitioner for cafeteriet. Vi ønsker at fastholde vores position som samlingssted for lokalsamfundet – og på samme tid forhåbentlig friste endnu flere til at komme forbi.

Vi ønsker at give både hotelgæster og cafeteriagæster den bedste oplevelse. Derfor er vi lige nu i fuld gang med at udvikle. Vi drømmer om at kunne udvide repertoiret med nye, spændende retter, så der også er noget til de gæster, der også har lyst til at spise andet end kartofler og sovs – selvom det er en klassiker, vi sætter stor pris på.

Vi har ikke planer om at blive gastronomiske firstmovers eller vinde priser i avanceret madlavning. Vi sætter en dyd i at servere velkendt, velsmagende mad. Vi forventer ikke mad på et gastronomisk niveau. For os vægter det højere, at Sømandshjemmet er et sted med plads til alle – og det matcher gode, velsmagende frikadeller bedre.

 

Hvorfor Hotel SØMA Sisimiut?

Fordi du vil få et anderledes og udfordrende arbejde, hvor der er plads til udvikling. Fordi du har mod på og lyst til at have lederansvar for to-tre køkkenassistenter samt være ansvarlig for sammensætning af menu, indkøb, madlavning, vagtplanlægning etc.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, hvor mange muligheder ligger åbne. På samme tid ønsker vi at værne om stedets DNA og har stor respekt herom.

 

Om dig

Vi sætter pris på en kollega, som er engageret, positiv og samarbejdsorienteret. Vi forestiller os, at du er kok eller har anden køkkenfaglig baggrund og, at du har forståelse for arbejdet i et storkøkken. Du behøver ikke at være noget gastronomisk unikum. Du skal kunne lide at lave mad, have lyst til at tage del i udviklingen af køkkenet samt have god forretningsforståelse for at drive et cafeteria.

Hotel SØMA Sisimiut har et kristent værdigrundlag, som vi værner om. Du behøver ikke være kristen for at arbejde her, men dine værdier og empati skal være gennemtrængende. Det skal de, da du får en central og kulturbærende rolle på en spændende arbejdsplads med mange forskellige mennesker.

 

Om os

Hotel SØMA Sisimiut drives af et lederteam bestående af Hotel Manager Magnus R. Elleby, Deputy Manager Christina N. Lindgreen og Junior Manager Eva Gouraud samt 4 volontører og 20 medarbejdere. Vi er et ungt team der holder af eventyr og sjove frokostpauser. Arbejdsmiljøet og fællesskabet er vigtigt for os. Vi tror, at vi i fællesskab når længst.
Vi arbejder hårdt i perioder med travlhed og forventer, at alle bidrager til gode gæsteoplevelser.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads beliggende i måske verdens smukkeste by. Vi er lokalkendte og har adgang til både havet og baglandet. Vi er et ungt team, der holder af eventyr og smil. Du kan forvente stor sparring af lederteamet, ligesom vi har et tæt samarbejde med vores leverandør.

Jobbet er en faststilling med arbejdstid fra kl. 7.00-15.00 i hverdagene samt skiftende weekendarbejde.

Løn efter kvalifikationer.

 

Tiltrædelse: 1. maj 2022

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Christina N. Lindgreen på +299 55 33 55.

Send din ansøgning til: fom@hotelsoma.gl

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia