sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Lærere - Atuarfik Jørgen Brønlund

Avannaata Kommunia

Ilulissat
Ikkunneqarpoq: 25-11-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 16-12-2022
Suliffissamut ID normut: LJA-84284640
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Børn og unge, Undervisning og pædagogik

Atuarfik Jørgen Brønlund søger friske, fysisk og psykisk stærke, udadvendte, engagerede, nytænkende, uddannede lærere til ældste trinnet med fag i dansk, matematik, biologi og natur geografi. Er du interesseret i at samarbejde med elever/forældre og i teams i en skole der til dagligt er i udvikling? Så er det dig vi har brug for.

Ansættelse sker d. 1. februar 2023 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesforhold.

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfiannersut Kattufiat, IMAK.

Ansøgere der kommer fra tjenestemandsstilling i Grønland, vil bevare denne ansættelsesform. Der stilles bolig til rådighed, for hvilken der betales efter de til enhver tid gældende regler.

Løn- og ansættelsesforhold herunder ret til tiltrædelsesrejser og bohaveflytning sker i henhold til, de på tiltrædelsestidspunktet gældende aftaler mellem Grønlands Selvstyre og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfiannersut Kattufiat, IMAK.

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest og straffeattest.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleinspektør Nielsine P. Kruse på tlf. + 299 385523 eller sende e-mail til: nike@avannaata.gl

Ansøgningsfrist 16. december 2022

Ansøgning med vedhæftede oplysninger om uddannelse, CV, dokumentation og referencer fra tidligere ansættelsesforhold, samt eksamenspapirer med tilhørende karakterudskrifter foregår ved at trykke på ”Søg denne stilling.”

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia