sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Majoriaq Maniitsoq søger en underviser til FA undervisningen

Qeqqata Kommunika

Maniitsoq
Ikkunneqarpoq: 17-05-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 07-06-2022
Suliffissamut ID normut: LJA-83622186
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Undervisning og pædagogik

Majoriaq søger en erfaren underviser, som ansættes i henhold til AK’s overenskomst eller i henhold til kombinationsaftale under overenskomsten for IMAK.

Her søges der en lærer der har erfaring inden for undervisning i matematik og skal være åben for at kunne undervise i det andre fag, som er grønlandsk, dansk og engelsk. Da undervisningen på FA-linien afvikles med henblik på eksamen, er det en fordel, at have erfaring på det.

Majoriaq er en vejlednings- og opkvalificeringscenter, der tilbyder borgere der har behov for et kompetenceløft til at deltage i et kursusforløb eller karaktergivende FA-forløb.

FA undervisningen på Majoriaq tilbydes til de borgere der i forhold til optagelse på uddannelse, har behov for at få forbedret deres karakterer og/eller til at få karakter. De borgere der ønsker at gennemføre et FA-forløb ansøger selv om optagelse og antallet af de optagne kan variere fra år til år.

Der bliver undervist i følgende fag på FA-linien:

· Grønlandsk

· Dansk

· Engelsk

· Matematik og,

· Projekt

Derudover kan der være valgfag som; musik/sang, personlig udvikling håndarbejde m.m.

Vi forventer at vores kommende underviser er:

· Glad for at undervise unge og de lidt ældre borgere

· En der selvstændig kan forberede sin undervisning og herunder har mod på at skabe fornyelse af undervisningsmetoder i samarbejde med de øvrige undervisere

· En der kan registrere fravær i forhold til protokol og afholde fraværssamtale med eleverne enkeltvis

· Der er villig til at være med til at planlægge og deltage ved de månedlige lærermøder

· Der er villig til at deltage i planlægningen af et skoleår

· Der er motiveret i at løfte i flok inden for de opgaver der er under Majoriaq

· Der har vilje til at være åben og samarbejdsvillig over for kollegaer og klienter

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse af lærer til Majoriaq sker i henholdt til funktionsoverenskomsten mellem Selvstyret og AK vedr. ansættelse af faglærere ved Piareersarfiit samt i henhold til kombinationsaftale mellem Selvstyret og IMAK vedr. ansættelse af lærere fra folkeskolen.

Der kan anvises bolig til stillingen, som sker i henhold til gældende regler om personalebolig.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Centerleder Bitten Heilmann på tlf (+299) 81 72 53 eller på e-mail: bitt@qeqqata.gl.

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer som sendes pr. e-mail til: job@qeqqata,gl eller pr. brev til Qeqqata Kommunia, HR afdeling, postboks 1014, 3911 Sisimiut skal være Qeqqata Kommunia i hænde senest den 7. juni 2022.

Det praktiske:

Ansøgning med straffeattest, børneattest og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades som PDF-fil, og skal være i hænde via kommunens hjemmeside.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia