sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

én af Grønlands bedste entreprenørvirksomheder søger Byggelederassistent

Jobbest

Ikkunneqarpoq: 20-01-2021
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 20-02-2021
Suliffissamut ID normut: 330495861
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Assassorluni sulineq & sanaartorneq
Atorfiup taaguutaa: Bygningskonstruktør
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (LedelHåndværk & servicese)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

 

 

Er du byggelederassistenten, der trives både på byggepladsen og kontoret ?
- herunder ledelsen af egenproduktion med erfarne betonfolk og tømrere i et koordineret samarbejde med underentreprenører?

 

- Og har du lyst til at arbejde i en byggevirksomhed, hvor kvalitet, faglig stolthed samt udvikling og super spændende projekter er en del af arbejdsdagen?

Om jobbet
EMJ-Atcon Greenland A/S er i rivende udvikling og fremtiden tegner positivt. Derfor søger vi nu byggelederassistenter til to nyoprettede stillinger.

Som byggelederassistent vil du, i samråd og reference til projektlederen, få ansvar for gennemførsel af spændene byggeprojekter - primært i hoved. og totalentrepriser i og omkring Nuuk.

Som byggelederassistent vi du, i samråd og reference til projektlederen, få ansvar for gennemførsel af spændende byggeprojekter – primært i hoved- og totalentrepriser i og omkring Nuuk. 
Som byggelederassistent bliver du projektlederens højre hånd, du vil bl.a. skulle styre ”projekter ude i marken”, hvor du har byggeledelsen med fokus på egenproduktion, logistik og koordinering, samt kvalitetssikring. Herudover deltager du i løbende optimeringsforløb, samt deltagelse i byggemøder.
 
Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Medansvar for hele processen til byggeriet er afsluttet og afleveret jf. tidsplanen
 • Byggeledelse af projekterne
 • Deltagelse i byggemøder med bygherre og underentreprenører
 • Budgetopfølgning og løbende rapportering på opgaven
 • Koordinering af aktiviteter og daglig styring af byggepladsen
 • Kvalitetssikring og sikkerhed på pladsen

Om dig:

Du har en håndværksmæssig baggrund som eksempelvis tømrer, evt. suppleret med en videregående uddannelse til bygningskonstruktør. Vi forstiller os, at du har nogle års erfaring som byggeleder inden for branchen og har været byggeleder på især hovedentrepriser.

Søger du, og er nyuddannet bygningskonstruktør, er det vigtigt, at du har arbejdet som håndværker i en årrække og evt. har været sjakbajs. Det vil være et stort plus hvis du har solid erfaring i at samarbejde bredt med håndværkere, bygherre og rådgivere.

Afgørende er naturligvis også, at du har lyst til tilværelse i Grønlands smukke natur og har interesse for landets spændende kultur og historie.

Den rette kandidat til jobbet, forestiller vi os besidder følgende kompetencer:

 • Du har overblik og en struktureret tilgang til opgaverne
 • Du er ambitiøs og sætter en ære i at levere et godt byggeri til tiden og i høj kvalitet, så kunderne oplever en professionel samarbejdspartner
 • Du kan de grundlæggende tekniske og juridiske begreber samt regelsæt, så de gældende byggereglementer overholdes
 • Du har evnerne til at samarbejde bredt og kommer med en positiv indstilling

Om mulighederne:
EMJ-Atcon er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 50 medarbejdere arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. Arbejdsdagen er præget af en positiv omgangstone, et stærkt fællesskab samt kontinuerlig faglig udvikling.
 
Med jobbet tilbydes:
 

 • Et job i en dynamisk virksomhed, hvor du vil få stor faglig sparring med kompetente kolleger
 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for personlig udvikling
 • Mulighed for spændende udfordringer i en virksomhed præget af forandringer
 • Løn samt ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer
 • Bolig kan tilbydes og der ydes gerne hjælp til evt. jobsøgning for en medfølgende partner og skoleløsninger for dine børn

        
Om EMJ-Atcon Greenland A/S
EMJ-Atcon Greenland er en grønlandsk entreprenørvirksomhed med dybe rødder i landet. Virksomheden er resultatet af en fusion mellem EMJ Grønland, som i sin oprindelige struktur blev stiftet i 1992, og ATCON, som blev etableret i 1971. EMJ-Acton Greenland arbejder både for offentlige og private bygherrer og udfører projekter i total-, hoved- og fagentrepriser, hvoraf egne arbejder er beton- og tømrerarbejder.
 
EMJ-Atcon Greenland er engageret i alle former for byggeri fra boliger, kollegier og institutioner over erhvervsbyggeri samt el-, vand- og kraftforsyning til minesupport.
 
EMJ-Atcon Greenland er en velrenommeret virksomhed, som er fagligt velfunderet med et rutineret team af medarbejdere. Der lægges vægt på at drive virksomhed med en pragmatisk tilgang til projekterne med et stærkt fokus på at frembringe de rigtige løsninger.

Aktuelt har virksomheden 50 fastansatte medarbejdere inden for fagområderne Tømrer, Murer, Beton, Projektleder, Administration, Ledelse og Specialopgaver. EMJ-Atcon’s hovedsæde ligger i Grønlands hovedstad, Nuuk.

Interesseret?
Har du lyst og mod på at sætte dit præg på Grønlandsk byggeri og samtidig være en del af en spændende virksomhed i vækst, så skynd dig at kontakte os hurtigst muligt - vi mangler dig!

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som kan fremsendes til Søren på mail hr@jobbest.dk
 
For yderligere information kan du også kontakte Søren på telefon 51 50 78 63 eller Henrik på +299 588844 

Ansøgningsfrist: 20. februar 2021

 ______________________________________________

Nuuk er Grønlands største by og er en skøn blanding mellem moderne civilisation, tradition, smukt bagland og et enormt fjordsystem.

Fritid og sport:

Nuuk råder over tre store sportshaller og svømmehallen, Malik - fra svømmehallen er der udsigt til fjorden og fjeldene gennem de meget store panoramavinduer, mens svømmehallen udefra er et arktektonisk flot og prisbelønnet bygningsværk.

Nuuk har også gode rammer for skisport. Gennem bydelen Nuussuaq ud til lufthavnen og omkring fjeldet Lille Malene ligger byens langrendsløjpe, mens der på samme fjeld er etableret et alpint skiområde med tre lifter.

Natur:

Hvis vejret er godt, må du ikke snyde dig selv for en sejltur i fjordene. Omkring byen er der et enormt fjordsystem, der er som skabt til sejlture. Der er mulighed for heldagsture til Isfjorden, som tager dig igennem fjordene i zigzag mellem turkise isskosser hele vejen til gletscheren. Det er et spektakulært syn med de mange isbjerge og den lodrette gletchervæg.

Efter bare ganske få minutters sejlads forsvinder Nuuk ud af syne, og i stedet ser man kun de bratte fjeldsider, der tårner sig op og spejler sig i vandet. Om sommeren er der rigtig gode muligheder for at se hvaler i fjordene. De nysgerrige og legesyge hvaler er en ganske særlig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Det er også oplagt at prøve at fiske når du er ude på fjorden, her kan du hive særligt torsk eller en rødfisk op af vandet

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut