sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Nuummi Illoqarfimmik Inerisaanermut immikkoortortami aqutsisoq / Afdelingsleder til By- og Boligudvikling

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 18-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 15-05-2024
Suliffissamut ID normut: 331588972
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kontor og administration, Ledelse, Offentlig administration
Atorfiup taaguutaa: Afdelingsleder
Misilittakkat - Annertunerusumik: Afdelingledelse
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Grønlandsk Læse/ tale

Brænder du for god byudvikling og er du god til at indgå i dialog med borgere og erhvervsliv.

I denne spændende rolle bliver du leder for et velfungerende team af byplanlæggere i Forvaltning for Anlæg og Miljø. Vi hører både gerne fra gerne fra dig, der har erfaring med personaleledelse eller dig, som er klar til sit første lederjob.


Velkommen til Planafdelingen

Planafdelingen hører organisatorisk under Plan & Myndighed sammen med afdelingerne Bygningsmyndigheden, Arealmyndigheden og Tilsynsmyndigheden i Forvaltning for Anlæg og Miljø.

Vi har ansvar for, at vi bliver ved med at vores byer og bosteder udvikler sig hensigtsmæssigt til gavn for vores borgere. Sammen med vores kollegaer sikrer vi at vores fysiske miljø fungerer så der er plads til os alle og kommuneqarfik Sermersooq er et godt sted at bo og leve.


Du bidrager til en inddragende udvikling

Vi holder til på Rådhuset i hjertet af Nuuk med udsigt til fjeld og fjord. Her får du ansvar for at lede planteamet, som består af 4 dygtige byplanlæggere, ligesom du har det faglige for gennemførelsen af afdelingens opgaver.

Du indgår samtidig i de tværfaglige opgaver i forvaltningen, som sker i samarbejde med borgere og erhvervsliv.

De administrative opgaver omfatter bl.a. udarbejdelsen af sagsfremstillinger til politisk behandling og styrkelsen af digitale løsninger.

Hertil vil dine opgaver bl.a. omfatte, at du:

· understøtter afdelingens medarbejdere i udarbejdelsen af kommuneplaner, kommuneplantillæg og strategier

· håndterer besvarelse af borgerhenvendelser relateret til planlægningen

· kvalitetssikre afdelingens sagsfremstillinger i forbindelse med planlægningen

· deltager i udvikling af afdelingerne sammen med den øvrige ledergruppe.Planfaglig baggrund med forstand på ledelse

Som person er du dygtig at skabe gode og velfungerende relationer til både eksterne interessenter og på tværs af organisationen. Og uanset om du har personaleledelseserfaring eller ej, så har du øje for, hvad dine medarbejdere er bedst til – og hvad de har brug for, så de trives.

Herudover kan du spejle dig selv i følgende:

· Du er uddannet indenfor de tekniske fag på et akademisk niveau og har forståelse for det strategiske niveau i planlægning

· Du kan udtrykke dig klart og visionært i tegning, skrift og tale

· Du er analytisk, struktureret og har overblik – også når det går stærkt

· Du evner at skabe gode relationer til eksterne interessenter og på tværs af organisationen.

· Du har lyst til at prøve kræfter med ledelse og har mod på udvikling af kommunen, medarbejdere og processer.Udvikling, højt til loftet og plads til nyt


Hos os får du også rig mulighed for at udvikle dine fag- og/eller ledelseskompetencer på forskellige kompetencekurser. I Plan- og Myndighed arbejder vi desuden målrettet på at skabe gode byer og bosteder for vores borgere, hvilket en gang i mellem kræver utraditionelle metoder – og dermed plads til at lufte dine gode idéer.

Vores mål er nemlig at højne de miljømæssige, æstetiske og kvalitative standarder i kommunen. Du er derfor med til at gøre Kommuneqarfik Sermersooq til et godt sted at bo.

Herudover vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid, så du har gode muligheder for at få et godt, aktivt fritidsliv med fx vandreture, ski eller sejlture på fjorden.Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Plan- og myndighedschef Runa Sværd, tlf. +299 367438 eller e-mail: ruma@sermersooq.glStraffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.Ansøgning:

Ansøgning mærket medJob nr. 392-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: 9. maj 2024

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia