sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk

Pisiortornissamik iliuusissiortoq

Tusass A/S

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 22-05-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 17-08-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85496594
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kontor og administration
Attaveqarfissamut paasissutissat

Tusass A/S

 
Oqarasuaat

Strategisk indkøber med lyst til udvikling

Vil du være med til at udvikle indkøbsfunktionen for hele Grønlands telekommunikations- og logistikleverandør?

Tusass er i gang med at forberede den kommende strategiperiode, der starter i 2025, og som led i denne transformation er der et ønske om at ansætte en person, der finder det interessant at udvikle indkøbsfunktionen samt at arbejde strategisk med Tusass’ samarbejdspartnere.

Så hvis du kunne tænke dig en arbejdsplads med højt til loftet, mulighed for at påvirke din karriere i en positiv retning i skønne omgivelser og med de bekvemmeligheder, der er at bo i en større by – og tæt på storslået natur, så er stillingen en fantastisk mulighed.

Indgangsvinklerne til jobbet kan være forskellige. Du kommer måske fra indkøb, men du kan også komme fra en anden type stilling, hvorfra du har fået erfaring, der kan bruges i rollen som strategisk indkøber. Det kunne f.eks. være erfaring med forhandling af komplekse kontrakter, udvikling af partnerskaber, udarbejdelse af udbudsmateriale, gennemførsel af udbudsprocesser eller lignende.

Om jobbetDu vil som strategisk indkøber arbejde tæt sammen med Tusass’ leverandører, hvor du vil indgå strategiske partnerskaber med de vigtigste samarbejdspartnere, og hvor du med udgangspunkt i en solid governancemodel står for at sikre, at Tusass har de bedste betingelser på markedet.

Derudover byder stillingen på en del tværorganisatorisk samarbejde, bl.a. med fokus på at styre og implementere de strategiske partnerskaber i organisationen i samarbejde med de relevante afdelinger. Du vil derfor arbejde med mange forskellige interessenter, både eksternt og internt, og du vil være ansvarlig for at drive og gennemføre projekter og processer i samarbejde med dine kolleger i afdelingen.

Ansvarsområder

Som strategisk indkøber vil dine primære ansvarsområder være følgende:

 • Facilitere indkøbs- og udbudsprocesser
 • Identificere, udvikle og vedligeholde solide partnerskaber
 • Projektledelse af store indkøbsprojekter
 • Forhandle rammeaftaler med større leverandører
 • Sikre at Contract Management Systemet er opdateret, og at kontrakter, der udløber, bliver genforhandlet
 • Optimere indkøbsprocesser og deltage i digitalisering af manuelle processer
 • Sikre at milepæle og prioriteringer er på plads og efterleves
 • Dertil kommer daglige driftsopgaver samt vidensdeling, således at du bidrager til kollegaers faglige og personlige udvikling

Faglige kompetencer

 • Relevant uddannelse, f.eks. en kommerciel, økonomisk eller juridisk uddannelse
 • Erfaring fra en indkøbsafdeling, eller fra en stilling med karakteristika, der gør dig i stand til succesfuldt at kunne varetage en stilling som strategisk indkøber, f.eks. fra en stilling, hvor du har arbejdet med komplekse kontrakter, gerne med et kommercielt fokus
 • Dygtig kommunikator på dansk og engelsk med gode forhandlingsevner og evne til at afdække interessentbehov
 • Forståelse for økonomiske nøgletal samt kendskab til udarbejdelse af kontrakter
 • Rutineret bruger af Office-pakken med vægt pa° excel & power point
 • Erfaring med projektledelse vil være en fordel

Personlige karakteristika

 • Pragmatisk og relationsskabende teamplayer, der proaktivt opsøger kollegaer og interessenter
 • Analytisk mindset samt en løsnings- og helhedsorienteret tilgang
 • Struktureret og god til at prioritere med fokus på værdiskabelse
 • Initiativrig og kvalitetsbevidst·
 • Positiv over for forandringer og bidrager til løbende til forbedringer
 • Empatisk og udviklingsorienteret 

Mere end bare et arbejde
Vi søger dig, der gerne vil være med til at gøre en forskel for det grønlandske samfund, og som kan se mulighederne og kompleksiteten i at levere både telekommunikations- og logistikløsninger dækkende verdens største ø. 

Har du kompetencerne og motivationen, har vi jobbet, der ikke kun tillader dig at gøre en reel forskel for det grønlandske samfund, men også har rammerne, hvor kun fantasien sætter grænser for dine faglig udvikling.

Arbejdspladsen er Tusass’ hovedkontor i Nuuk, og hvis du ikke allerede er bosat i Nuuk, vil Tusass være behjælpelig med praktikken omkring tilflytningen, og der er også mulighed for at få stillet en bolig til rådighed.

Interesseret?

Stillingen kan søges ved at sende CV til Annbritt Tummasdóttir Andersen, partner hos Momentum Consulting, via Easy Apply her på LinkedIn. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Annbritt på +45 2483 1412.

Momentum Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Der indkaldes til samtale med relevante kandidater løbende.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Karsten Vestergaard på mobil +299 581 332.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia