sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Mittarfeqarfiit

Saqisoq / Tjener Hotel Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiit

Ikkunneqarpoq: 22-07-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 19-08-2022
Suliffissamut ID normut: 331242604
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Hotel og restauration
Atorfiup taaguutaa: Tjener
Ilinniagaq: Tjener
Misilittakkat - Annertunerusumik: Hotel- og restaurant
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Grønlandsk Forstå

Hotel Kangerlussuaq søger en glad og fleksibel tjener, der kan lide at være en del af et travlt team.

 

Hotel Kangerlussuaq søger en tjener med lyst og drive til at medvirke til hotellets fortsatte udvikling. Du er udadvendt og har lyst til at gøre en forskel for vores gæster og kollegaer, hver dag.

Hotel Kangerlussuaq danner rammen for møder, konferencer og turistaktiviteter. Vi arbejder sammen for at gøre Hotel Kangerlussuaq til et af Grønlands mest foretrukne steder for afholdelse af møder og arrangementer. Vi søger derfor en ny kollega til at hjælpe os med at nå dette mål.

 

Arbejdsområder

Servering ved frokost og middag, buffet og a la carte

Klargøring og servering ved konferencer

Servering ved receptioner

Konferencer

Medhjælper i cafeteriet i travle perioder eller når det er nødvendig

 

Om dig

Du er uddannet tjener, eller har erfaring fra branchen. Du har fokus på den personlige betjening og deltager i at skabe en oplevelse, der medvirker til, at vores gæster har lyst til at komme igen.

Du er professionel og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer. Du er af natur imødekommende og samarbejdsorienteret. Du skal have fokus på hygiejne og have blik for, at vores servering lever op til den høje standard, som vores brugere helt naturligt forventer af os.

 

Vi tilbyder

Et godt job med mange udfordringer i en spændende og selvstændig stilling, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen refererer til restaurantchefen.


Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation inklusiv tilbud om bolig, hvor der betales efter gældende regler.

Derudover ydes der tiltrædelsesrejse efter gældende regler. Der ydes efter 12 måneders ansættelse en ferie frirejse til hjemstedet. Det er en fuldtidsstilling arbejdstiden er efter gældende regler og er på 40 pr uge. Aften- og weekendarbejde skal på regnes.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

 

Få mere at vide

Læs mere om din mulige fremtidige arbejdsplads på www.hotelkangerlussuaq.gl. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hotelchef Øjvind Leth Karlsen på mail: ojlk@mit.gl.

Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: hr@mit.gl

 

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser sendes online via nedenstående link senest d. 19. august 2022.

Vi modtager ikke ansøgninger via mail.


Hotel Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfitt /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et modernet hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffeqarfimmit ataatsimit suliffissat allat