sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator Narsaq

Kommune Kujalleq

Narsaq
Ikkunneqarpoq: 10-06-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 01-07-2022
Suliffissamut ID normut: LJA-83708059
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet, Kontor og administration, Socialvæsen

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator i Narsaq

GENOPSLAG:


Opslag vedr. stillingen som stedfortræder for hjemmehjælpskoordinatoren med ansættelse pr. 01. august 2022 eller efter nærmere aftale.


Stillingen hører under hjemmehjælpsordningen, hvor der er mulighed for at få en medindflydelse i sagsbehandlingen, hvor der tillige er mulighed for deltagelse i tilrettelæggelsen af arbejdsgangen i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren. Dette sker efter en fast ordning i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.


Stedfortræderfunktionen går ud på at være støtteperson eller praktisk hjemmehjælper i borgernes hjem eller servicere borgere som medhjælper. Stedfortræder tiltræder i hjemmehjælpskoordinatorens fravær.


Hvad kan du forvente som stedfortræder for koordinatoren

·Blandt andet at etablere hjemmehjælp i samarbejde med koordinatoren, at deltage i at sikre kvaliteten af hjælpeforanstaltninger på basis af godkendte anvisninger.

·At deltage i høringer hos hjemmehjælpskoordinatoren, at udføre opgaver vedr. ansøgning om hjemmehjælp på forsvarlig vis, og dette sker i tæt samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.

·At sikre opsporing af sags opgaver på egen hånd og at have et godt kendskab til samarbejde med andre sagsområder vedr. borgere, der har brug for hjemmehjælp.


Hvad vi forventer af dig:

  • At du som minimum har taget socialpædagog-/sundhedsuddannelsen.
  • At du har gode kontaktflader, har gode evner inden for formidling af informationer og er målbevidst.
  • At du behersker det grønlandske og det danske sprog både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder dig:

  • Vi tilbyder, at hjemmehjælpskoordinatoren kontinuerligt oplærer dig ved din side, og at du yder en fortsat udvikling inden for kontinuerlig forbedring inden for hjemmehjælps- og støttepersonsområdet.
  • Skiftende arbejdsopgaver, der til tider er arbejdskrævende, som giver mulighed for at gøre dig gældende i samarbejde med andre hjemmehjælpere i Narsaq og Nanortalik.
  • Mulighed for uddannelse og kurser.
  • En spændende arbejdsplads, der er udfordrende og mulighed for selvstændige aktiviteter.


Ansættelse og løn sker efter overenskomster baseret på uddannelse. 


Der er krav om straffeattest.


For yderligere informationer kontaktes fagchef Maline Lyberth e-mail mall@kujalleq.gl


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den

01. juli 2022.


BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.


”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia