sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)

Sygeplejerske til afdeling K1 - Ortopædkirurgi med subspeciale i ØNH og sårbehandling, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Ikkunneqarpoq: 24-11-2021
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 13-12-2021
Suliffissamut ID normut: 330908030
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq
Atorfiup taaguutaa: Sygeplejerske
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq
Attaveqarfissamut paasissutissat

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

 
Oqarasuaat 000000000

Kan du lide at have mange bolde i luften? Sætter du fagligheden højt? Og værdsætter du et godt arbejdsmiljø? Så er K1 afdelingen for dig.

Det er en fordel, hvis du kender til vores specialer ortopædkirurgi og øre-næse-hals kirurgi, eller har erfaring med kirurgisk sygepleje – men det er ikke et krav. Vi sørger for en god introduktion, og deler vores viden med dig. Vi søger sygeplejerske til en fast stilling eller et vikariat af minimum 3 måneders varighed eller længereVi søger sygeplejerske til en fast stilling eller et vikariat af minimum 3 måneders varighed eller længere. I Grønland er normal fuldtidsstilling 40 timer, men det er også muligt at blive ansat i en deltidsstilling på 36 eller 32 timer om ugen. Stillingen vil være med 3 holds skift (dagvagt, aftenvagt og nattevagt) og weekendarbejde hver 2.uge. Vi forsøger at planlægge dine vagter på baggrund af dine præferencer.

Arbejdsplads                                                        

Vi har 18 sengepladser og er normeret til 20 fuldtidsstillinger. Tilknyttet til afdelingen har vi et sårambulatorie, som varetager sårpleje af patienter der er henvist til sår behandling. Vi er en gruppe som består af faste sygeplejersker, faste sundhedsassistenter og en fast koordinerende sygeplejerske. Vi har brug for flere sygeplejekolleger. Afdelingen har endvidere egen fast tolk, som arbejder hverdage i dagstid. Om aftenen er der aftentolk på hele Kirurgisk Område. Vi udviser respekt for hinanden, og værdsætter rummelighed i arbejdsmiljøet. I afdelingen er humøret højt, og det er en væsentlig årsag til, at vi går glade på arbejde hver dag. Kom og gør os selskab, så du bliver en del af vores styrke.

Jobbeskrivelsen

December 2019 begyndte vi at arbejde med tildelt patientpleje. Du bliver ikke alene, da vi er et team, der hjælper hinanden med de udfordrende plejeopgaver og de praktiske gøremål. På den måde lykkes vi med at udvikle vores personale og sætte patientplejen i fokus. Vi arbejder med akutte patienter inden ortopædi og ørenæsehals regi. Vi får patienter med forskellige knoglefrakturer og patienter obs ørenæsehalscancer. Herudover arbejder vi med elektive patienter. Vi får patienter, der skal have knæ- og hoftealloplastik, eller som skal have tonsillektomi. Der udføres en bred vifte af operationer indenfor øre-næse-hals specialet.

Extra spændende opgavebeskrivelse: I stillingen er der mulighed for at blive tilbudt, at ledsage patienter til andre byer i Grønland. Transporten foregår med almindeligt fly, ambulance fly eller helikopter. Du vil blive instrueret i, hvordan du skal agere som ledsagende sygeplejerske.

Faglige & personlige kompetencer

  • Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring, og er fortrolig med et eller flere af vores specialer
  • Vi vil gerne lære nye ting, og sætter pris på at være i dialog, samt på sparring og vidensdeling
  • Vi sørger for god introduktion - Så har du ikke kendskab til specialet, hjælper vi dig i gang
  • Da patientsikkerheden og det faglige arbejdsmiljø er afgørende for os, så forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og engageret i sygeplejefaget
  • Det er en klar fordel, at du har en rolig arbejdstilgang, og kan bevare overblikket, da vi har et stort patient-flow
  • Det er en klar fordel, hvis du har gode IT-kompetencer, da vi bl.a. registrerer vores patienter i COSMIC.
  • Vi ser gerne, at du er fleksibel, og har gode samarbejdsevner. Vi arbejder tæt sammen med forskellige tværfaglige personale så som fysioterapeuter, ergoterapeuter, klinisk diætist og portører for at nævne et udpluk.
  • Det er en fordel at du er åben og opsøgende.

Grønlands landshospital 

Grønlands landshospital med et højt fagligt niveau, hvor der arbejdes efter internationale standarder. I kraft af vores landsdelsfunktion så modtager vi patienter fra hele Grønland og samarbejder med Det Grønlandske Patienthjem i København, hvorfra patienterne sendes til behandling på de stor københavnske sygehuse.

Nuuk er en storby – som går i et med Grønlands fantastiske natur. Her er mange spisemuligheder, Cafeer og kulturelle oplevelser. Er du til fritidslivet, så er du hurtigt ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre, se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler. Læs mere om Nuuk og Grønland på https://visitgreenland.com/da/artikler/byens-lys-i-nuuk/

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl             

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=41-230

Startdato: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 13. december 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Laila Frederiksen på tlf. (+299) 34 48 67 eller på e-mail: LAFR@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen