sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk

Tusass niuernikkut ineriartortitsinermik piginnaasaqarluartumik Senior Controllerimik

Tusass A/S

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 06-02-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 17-08-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85317263
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kontor og administration, Kontor og administration
Attaveqarfissamut paasissutissat

Tusass A/S

 
Oqarasuaat


Vi søger en ambitiøs og fagligt stærk kollega til vores team i Digital Handel og Logistik. Du skal være med til at drifte og udvikle forretningen, så vi har særligt brug for dine egenskaber indenfor Excel (f.eks pivot tabeller og l-opslag), databehandling og økonomiske nøgletal.

Som Senior Controller bliver du en del af ledelsestemaet, med direkte reference til Direktøren for Digital Handel og Logistik

Stillingen

Vi forestiller os at du har flere års erfaring fra en lignende stilling indenfor post, fragt og logistik og at du både har den teoritisk og praktiske værktøjskasse i orden. Tusass arbejder med data i flere logistiksystemer samt AX 365 og PowerBI

Som Senior controller har du både ansvaret for den daglige drift samt rollen som rådgiver og sparringspartner. Opgaverne spænder bredt og vil give dig en stor kontaktflade internt og eksternt.

Opgaver

  • Business controlling samt support til forretningsudvikling
  • Udarbejdelse af afregninger til eksterne samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af statistik, prognoser, rapportering og statusrapporter efter behov
  • Levering af data til måneds- og årsrapportering·Opfølgning på debitorer, omposteringer og hensættelser
  • Levering af data og bistå den øvrige ledelse i udarbejdningen af budget og budgetopfølgning
  • Sproglige og skriftlige kompetencer på henholdsvis dansk og engelsk,
  • Beregning af nye takster
  • Ad hoc administrative- og økonomiopgaver

Personlige kvalifikationer

Som person tilegner du dig hurtigt ny viden og har en god forståelse for økonomiske problemstillinger. Du tager selvstændigt initiativog kan styre dine opgaver i mål. Da jobbet inkluderer stor kontakt på alle niveauer i organisationen, er det nødvendigt at din kommunikation både skriftligt og mundtligt er tydelig og imødekommende. Du skal trives i en ’flad’ organisation, hvor det giver dig energi at være en del af et ledelsesteam.

Tusass tilbyder

Et spændende job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dine arbejdsopgaver vil være varierende, interessante og komplekse problemstillinger i en organisation der er under transformation fra et mere traditionelt postvæsen til en tidssvarende udbyder af logistikløsninger.. Da stillingen er nyoprettet vil du have en stor grad af indflydelse på jobindholdet

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299583117, +4560833117 eller dorthe@flieshr.dk


Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.


Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for digital handel og logistik Helena R. Kristiansen på +299 523868 (GMT -2) eller hrkr@Tusass.gl.


Vi glæder os til at høre fra dig.


TUSASS

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. 

Du finder yderligere information om Tusass på www.Tusass.gl

 

 

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia