sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Tusass Nuummi Datateknikerinngorniarmik infrastrukturi immikkut sammillugu ilinniartussarsiorpoq

Tusass A/S

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 10-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 15-06-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85427419
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid, Praktikplads/lærling
Suliassaqarfik: Andet

Kan du godt lide at arbejde med computere? Har du interesse for at lære mere om hvordan man opbygger, konfigurerer, vedligeholder og administrerer server- og netværksløsninger og designer avancerede LAN- og WAN-netværk? Så har du mulighed for at få en praktikplads i Tusass som Datateknikerlærling med speciale i Infrastruktur.

 

Som Dateteknikerlæring bliver du tilknyttet forskellige afdelinger, såsom Servicedesk, IT, netværk, Intern IT & Datacenter team samt IP team. Hvor du kommer til at have forskellige arbejdsopgaver.

 

Du vil som Datateknikerlærling i Tusass opleve fokus på konstant udvikling, og du får rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

 

Som elev i Tusass forventer vi af dig, at du:

- har ambitioner og ved hvad du vil

- har gode karakterer og et lavt fravær

- er engageret i din uddannelse

- trives med stor grad af ansvar og er fleksibel

Du tilbydes:
Tusass er en virksomhed i rivende udvikling med sine produkter. Tusass kan tilbyde en udfordrende elevplads i et dynamisk miljø, blandt engagerede kollegaer, som brænder for opgaverne.

Noget for dig?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående så upload din ansøgning, CV og evt. øvrige relevante dokumenter hurtigst muligt eller senest den 15-05-2024.

Tusass

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets ca. 350 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.

Læs mere på www.tusass.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia