sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Underviser i biologi, kemi og fysik

Namminersorlutik Oqartussat

Narsaq
Ikkunneqarpoq: 02-07-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-07-2020
Suliffissamut ID normut: LJA-80582636
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Undervisning og pædagogik

Takanna - Værsgo’
Her er dit nye job som underviser i biologi, kemi og fysik på Inuili - Food College Greenland.

Ildsjæl
Er du en ildsjæl, og brænder du for dit fag og for formidling?
Vil du hjælpe med at uddanne vores elever og inspirere til livslang læring?
Så må du hjertens gerne nærlæse denne jobannonce, for så er det er dig, vi gerne vil arbejde sammen med.

Kerneopgaven  
På Inuili er kerneopgaven uddannelse. Men ikke BARE uddannelse, fordi fra dig ønsker vi undervisning, der viser vejen og inspirerer vores elever til faglig og personlig dannelse.
Du skal selvfølgelig ikke løfte opgaven alene. Vi løfter i flok på Inuili, og du kan se frem til et inspirerende samarbejde med vores stærke lærerteam bag uddannelserne. Derudover er du i tæt kontakt med Inuili’s dygtige driftsafdeling og fantastiske administration.
Vi driver også en fåreholderskole. Den ligger i Upernaviarsuk. Der uddannes Grønlands fåreavlere. Fåreholderskolen ligger et stykke fra Inuili, men er alligevel central i vores organisation og et naturligt led i vores fokus på grønlandske fødevarer og bæredygtig udvikling fra jord til bord.

Arbejdets indhold - Det vi forventer, du kan:

  • Forberede og udøve involverende og nærværende undervisning i forhold til fagplaner.
  • Skabe læring og viden i hele klassen - og koble det til praktiklokalet.
  • Arbejde med fastholdelse.
  • Være glad, kreativ og inspirerende.
  • Arbejde selvstændigt med ansvar.
  • Samarbejde med respekt og tillid. 
  • Se muligheder fremfor begrænsninger.
  • Fortsætte udviklingen af Inuili.

Inuili
Inuili - Food College Greenland er Grønlands erhvervsskole for levnedsmiddeluddannelser. Vores formål er at uddanne indenfor vores branche til gavn og glæde for Grønland.
Inuili ligger i Narsaq i det smukke og bjergtagende Sydgrønland, midt i naturens storslåethed. Her værdsætter vi naturen og fællesskabet i lokalsamfundet og nyder godt af stærke faglige netværk rundt i Grønland og resten af verden.
Tillid, respekt og højt til loftet er nøglen til vores succes på Inuili. Du vil komme til en arbejdsplads, hvor vi møder hinanden på lige fod med smil og godt humør, hvor samarbejde er vores fundament.

Er det noget for dig?
Hvis det er noget for dig - Ildsjælen, der er uddannet i det naturvidenskabelige, der vil undervise i biologi, kemi og fysik, så ser vi frem til at få dit CV og ansøgning til stillingen som underviser i biologi, kemi og fysik på Inuili - Food College Greenland.

Sådan ansøger du
Vi ønsker, at du tiltræder torsdag d. 31. juli 2020 eller snarest derefter.
Vi afholder løbende samtaler i løbet af foråret, så tøv ikke med at sende os dit CV og ansøgning.
Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt anden relevant dokumentation for tidligere ansættelsesforhold via linket “send ansøgning”.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at skrive til Uddannelseschef Jacob Zederkof på jaze@inuili.com.

Qujanaq 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia