sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Utoqqarnut isumassuiffik Ippiarsuk socialassistentimik pissarsiorpoq

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 12-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 21-04-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85431069
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet

Plejecenter Ippiarsuk søger 1 socialassistent


Ippiarsuk: 

Ippiarsuk er et plejehjem med plads til 34 beboere og et Aktivitetscenter med 35 dagsbrugere. Beboerne er fordelt på 3 afdelinger, med 11-11-12 beboer på hver afdeling. Personalet på Ippiarsuk har følgende uddannelser: Sygeplejerske, Sundhedsassistenter, Sundhedshjælpere og ufaglærte. Udover vores 3 afdelinger, består huset af Aktivitetscenter, Køkken, Vaskeri, administrationen, pedel og Chauffør. På Ippiarsuk er vi lidt over 70 ansatte. Der laves dagligt ca. 78 portioner hovedmåltider, samt smørrebrød og mellemmåltider til beboerne, disse sælges også i kiosk i dagtimerne til både personale og brugere i Aktivitetscenteret. Ligeledes er der bestillinger fra afdelingerne og rester af husets forplejninger til fødselsdage, møder og andre aktiviteter i huset.

Udover vores 3 afdelinger har vi også en afdeling Pakkutaq som hør under Handicap og socialpsykiatriområdet. Den ligger øverst i den nyere afdeling. Vi har ikke direkte samarbejde med afdelingens beboer eller personalet.

Arbejdstiden er fuldtid pr. 40 timer pr. Uge


Arbejdsopgaver:


·Grundlæggende pleje, omsorg og behandling af beboere

·Forebyggende tiltag for beboernes velfærd

·Aktivering af beboerne

·Samarbejde med pårørende

Opgaverne løses i tæt samarbejde med teamkoordinator.

Vi søger en sundhedshjælper eller en med lignende baggrund, til at indgå i vores velfungerende Team, som sammen skal samarbejde med de ældre bruger/beboere, hvor niveauet er god og omsorgsfuld pleje. Arbejdet består i og aktivere brugere/beboere i forskellige aktiviteter, som kan være udendørs (f.eks. bærplukning, spise i naturen, gåture med dem) eller i Ippiarsuk hvor de skal hjælpes med håndarbejde, træning, synge med dem, mm.

Arbejdet med og aktivere brugere/beboere. Det er nødvendigt at være fysisk og psykisk stærk, derfor har vi brug for kollegaer med god erfaring inden for området der virkelig brænder for at gøre en forskel.


Vi forventer, at du:


·Er uddannet Sundhedshjælper eller tilsvarende


·Stabil og ansvarsbevidst


·Samarbejdsvillig, loyal og udviser respekt for vores ældre brugere/beboere.


· I stand til selv at tilrettelægge dit arbejde og prioritere dine arbejdsopgaver, samtidig med, at du bevarer overblik.


·Interesseret i at arbejde med nye arbejdsopgaver, da vi er et hus under udvikling.


· Fremadrettet vil give intro til nye kollegaer og hjælpe vores elever


Vi tilbyder:


·Introduktion


-Tillid


·Ansvar


·Medinddragelse


·Gode kollegaer


·Gode arbejdsvilkår og faciliteter


·Tværfagligt udvikling


Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til leder af Ippiarsuk Lone Ellingsgaard tlf. +299 366174 eller e-mail: loei@sermersooq.gl


Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.


Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.


Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.


Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 365-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.


Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.


Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.


Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia