Sommeransættelse som vandrehjemsbestyrer hos Grønlands største turoperatør

 

Kunne du tænke dig, at arbejde med mennesker fra hele verden? At have frie hænder til at skabe en unik og hyggelig atmosfære og arrangementer? At få indgående kendskab til de administrative opgaver, som det kræver at kunne bestyre et hostel? Så bør du overveje at søge jobbet som bestyrer af Ilulissat Hostel.

 

Vi søger to bestyrere, der sammen vil få ansvaret for 45 dobbeltværelser i det centrale Ilulissat. I vil sammen skulle stå for den daglige drift, rengøring af værelser, varetagelse af ankomster, afgange og bookinger samt arrangere og deltage i fællesaktiviteter for gæsterne.

 

Ilulissat Hostel bærer præg af permafrostens hårdhændede behandling år efter år, så det er både gammelt og slidt og værelserne er de mindste til udlejning i Ilulissat. Til gengæld er gæsterne fyldt med højt humør, ikke mindst på grund af den gode stemning, som bestyreren aktivt skal forsøge at sprede og bevare. Det er vores erfaring, at gammel og slidt bliver ligegyldigt, når bare der er rent og hyggeligt. Du vil blive grundigt oplært til at kunne varetage samtlige funktioner, men med et fuldt belagt hostel bør du allerede fra start have flair for tal, rengøring og hårdt arbejde.

 

Ilulissat Hostel er ejet af World of Greenland, som hvert år sender tusindvis af mennesker ud på sit livs eventyr. Du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med World of Greenland, som beskæftiger op mod 70 medarbejdere i højsæsonen.

 

For at komme i betragtning som bestyrer af Ilulissat Hostel skal du opfylde nedenstående kriterier:

 

  • Du skal være åben og positiv overfor nye udfordringer.
  • Du taler godt dansk og engelsk samt har gerne indgående kendskab til min. ét andet fremmedsprog.
  • Du er selvstændigt tænkende, men social af natur.
  • Du er ansvarsbevidst, hårdt arbejdende og initiativrig.
  • Du har erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen og/eller administration.
  • Du er indstillet på at være tilknyttet World of Greenland i en sammenhængende periode fra 15. maj til 20. september.
  • Du har et opdateret 12-timers førstehjælpsbevis eller er villig til at tage et inden jobstart.
  • Du har kørekort til personbil samt erfaring med at køre.
  • I er gerne et par, som er gode til at samarbejde og forstår at socialisere jer med andre.

 

For at give dig et godt kendskab til World of Greenland og de mange forhold som du vil blive introduceret til i dit arbejde hos World of Greenland inviteres udvalgte kandidater til vores ledige stillinger til en rekrutteringsweekend d. 21-22. marts, hvor alle får mulighed for at se hinanden an. Deltagelse i denne weekend er en forudsætning for at kunne søge jobbet og du bedes derfor reservere disse datoer. For grønlandsk bosatte ansøgere afholdes der personlig samtale ved Skype-møder efter ansøgningsfristen. Hvis du er bosat i Ilulissat vil du blive inviteret til en personlig samtale.

 

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så skriv en motiveret ansøgning og send den til os sammen med det udfyldte ansøgningsskema, som du finder herunder. Notér i emnefeltet i din mail: Ans. Ilulissat hostel efterfulgt af dit navn. Send de to filer til job@wog.gl

 

Ansøgninger til sæson 2020 modtages indtil 15.03.20