Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Udviklingsorienteret driftsleder til drift og vedligehold af tekniske anlæg

Asgaard Recruitment

22-04-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 14-05-2020
Suliffissamut ID normut: 330221593
Suliassaqarfik: Aqutsineq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Ledelse)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Har du teknisk forståelse og en leder gemt i maven? Vil du være med til at sætte dit præg på en veletableret produktionsvirksomhed i vækst? Og er du klar på et Grønlandseventyr, du sent vil glemme? Så kunne det være dig, vi søger!

Om Betoncentralen

Betoncentralen er specialister i beton til alle formål, og er på forkant med tiden når det gælder udvikling af nye produkter og løsninger – både i forhold til kvalitet, funktionalitet og æstetik. Virksomheden leverer betonløsninger til byggebranchen og har siden 1962 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Betoncentralen løser komplekse opgaver ud fra tidens behov og tænker ud i fremtiden. Der er tale om en veletableret virksomhed i vækst, og fremtidsudsigterne tegner sig særdeles positive. Så vil du med på rejsen? Sådan i helt bogstaveligste forstand?

Jobbeskrivelse

Som driftsleder hos Betoncentralen bliver du ansvarlig for drift, vedligehold og service af virksomhedens produktionsanlæg, herunder to blandeanlæg til færdigbeton. Du får direkte reference til virksomhedens direktør og et tæt samarbejde med den nuværende driftsleder, som bliver din faste sparringspartner. I skal i fællesskab varetage ledelsen af medarbejderne i produktionen.

Det er dit ansvar at koordinere arbejdet, således at der er mindst mulig nedetid på anlægget. Dette indebærer arbejdsopgaver som indkøb af komponenter og reservedele, samt planlægning og udførelse af service og vedligehold.

Udover ansvaret for den daglige drift, vil du på sigt få ansvaret som tovholder på projekter vedrørende produkt- og produktionsudvikling. I disse projekter vil du i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på fremtiden og bidrage til den fortsætte udvikling af Betoncentralen.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som eksempelvis maskinmester, lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Du har erfaring med service og vedligehold af mekanisk udstyr. Du er vant til at gå forrest, og har måske allerede 2-3 års erfaring med ledelse. Derudover er du:

  • Fremtidsorienteret, forudseende og god til at koordinere og bevare et stærkt overblik. Derudover ser du løsninger og muligheder fremfor problemer.
  • Tålmodig, omgængelig og rolig, hvilket viser sig i din måde at lede andre på.
  • Favnende, inspirerende og åben, ligesom du har lysten til at fordybe dig i den grønlandske kultur.

Betoncentralen tilbyder

  • En stilling med gode udviklingsmuligheder – både på kort og lang sigt.
  • Bolig i form af en attraktiv lejlighed af passende størrelse, placeret centralt i Nuuk ned til fjorden. Lejligheden ligger ca. 10 minutters kørsel fra Betoncentralen.
  • Firmabil, sundhedsordning, pension og kantine samt en årlig rejsepulje, så du kan besøge familie og venner i Danmark.
  • Hjælp til flytning, så både du og dine ejendele kommer trygt til Grønland. Har du familien med, hjælper Betoncentralen med at skabe kontakter, som gør det nemmere for din partner at finde job og opbygge nye, sociale relationer.
  • Dygtige og engagerede kollegaer og en række sociale arrangementer, der styrker fællesskabet på tværs af virksomheden.