Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Introduktionsstillinger i Almen Medicin, Dronning Ingrids Sundhedscenter, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

20-01-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-01-2022
Suliffissamut ID normut: 330992581
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder introduktionsstillinger i specialet almen medicin. Stillingerne er ledig til besættelse vinter og forår 2022.

Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk er fysisk placeret i forbindelse med landshospitalet, Dronning Ingrids Hospital, (DIH) i Nuuk. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder. Vi er 10 speciallæger i almen medicin og 12 uddannelseslæger klinikken.

DIS minder i dagligdagen om en dansk almen praksis, herudover har vi hele døgnet vagtlæge og skadestuefunktion, som på skift varetages af læger ansat på sundhedscenteret.

Steno Diabetes Center er også en integreret del af vores kliniske dagligdag med behandling af Diabetes, hyper tension og KOL. Stort set alle typer af patienter i Nuuk modtages, bliver behandlet eller visiteres i DIS. Vi garanterer en udfordrende arbejdsdag, der vil være udviklende både fagligt og personligt.

Forudsætning for en god arbejdsdag er, at du evner at indgå i et samarbejde med forskellige faggrupper. Den lægelige videreuddannelse i Grønland tilrettelægges i samarbejde med videreuddannelses-sekretariatet i Region Syd, Vejle. Obligatoriske kurser indgår som en del af ansættelsen.

Du vil opleve at Nuuk er en moderne hovedstad midt i den storslåede grønlandske natur. Byen har 19.000 indbyggere, hvilket giver gode rammer for både enlige, par og børnefamilier. Med gode indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer, kultur- og sportsfaciliteter, behøver du ikke være til ekstremsport og polareventyr for at nyde din hverdag. Især børnefamilier nyder godt af de muligheder Nuuk tilbyder. Korte afstande, betyder at du slipper for spildtid i trafikken, og kan fokuserer på det vigtige. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl              

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig:

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler. 

Ansøgning:

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl:

Søg job - Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Startdato: Det er muligt med start fra februar og frem til juni 2022.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2022.

Kontakt: Information om stillingen kan indhentes ved;

Ledende Regionslæge Jesper Olesen på tlf. (+299) 530508 eller på e-mail: jeol@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.