Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Permagreen

12 Betonere / struktører til Sisimiut

Permagreen

Sisimiut
15-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-01-2023
Suliffissamut ID normut: 331433633
Suliassaqarfik: Assassorluni sulineq & sanaartorneq
Ilinniagaq:
Misilittakkat - Annertunerusumik: Bygge & anlæg, Arbejdsmiljø og sikkerhed, byggeri, Forskalling, Betonteknologi, Boliger, flerfamilieshus
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq

Permagreen Grønland A/S i Nuuk søger 12 betoner til Sisimiut

 

Permagreen Grønland A/S udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.

 

Vi søger 12 dygtige medarbejdere til Jernbinding, forskalling og betonstøbning, til større projekt i Sisimiut.

 

Du har erfaring med insitu støbning på større byggerier og du har et godt cv og kan give referencer fra tidligere ansættelser.

 

Permagreen betaler for tiltrædelsesrejse og fratrædelsesrejse efter endt arbejde og vi hjælper med indkvartering mod en mindre husleje.

 

Vi kan desuden tilbyde dig konkurrencedygtige ansættelsesforhold og dygtige kolleger og en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

 

Spørgsmål om stillingens indhold kan rettes til HR-chef Vivian Mørch Simonsen på vsi@permagreen.gl.

 

Ansøgningen inkl. referencer mrk. ”Struktør/Betoner” sendes til vsi@permagreen.gl

 

Yderligere oplysninger om virksomheden finder du på www.permagreen.gl

 

 

Permagreen Grønland A/S har mere end 60 års erfaring inden for bygge- og anlægsprojekter i Grønland. Vi beskæftiger ca. 350 medarbejdere fordelt på vores hovedafdeling i Nuuk samt vores afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Narsaq og Qaqortoq. Se mere på www.permagreen.gl.