Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Mittarfeqarfiit

Hotel Kangerlussuaq søger servicemedarbejdere

Mittarfeqarfiit

Sisimiut
23-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-01-2023
Suliffissamut ID normut: 331471980
Suliassaqarfik: Eqqiaaneq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Daglig rengøring, Rengøring
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Hotel Kangerlussuaq søger servicemedarbejdere til at medvirke til hotellets fortsatte udvikling. Du skal brænde for at gøre en professionel og engageret indsats for at servicere vores gæster.

Hotel Kangerlussuaq danner rammen for møder, konferencer og turistaktiviteter. Vi arbejder sammen for at gøre Hotel Kangerlussuaq til et af Grønlands mest foretrukne steder for afholdelse af møder og arrangementer. Vi søger derfor en ny kollega til at hjælpe os med at nå dette mål.

 

Arbejdsområder

·Rengøring i Hotel Kangerlussuaq

 

Om dig

Du har gerne en relevant faglig uddannelse eller tilsvarende erfaring. Du har fokus på den personlige betjening og deltager i at skabe en oplevelse, der medvirker til, at vores gæster har lyst til at komme igen.

Du er professionel og er en teamplayer- har et godt humør og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer. Du er af natur

imødekommende og samarbejdsorienteret.

 

Vi tilbyder

Et godt job med mange udfordringer i en spændende og selvstændig stilling, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen refererer til rengørings afdeling.

 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation inklusive tilbud om bolig, hvor der betales efter gældende regler.

Derudover ydes der tiltrædelsesrejse efter gældende regler. Der ydes efter 12 måneders ansættelse en årlig ferie frirejse til hjemstedet.

Det er en fuldtidsstilling og arbejdstiden er efter gældende regler og er på 40 timer pr. uge.

weekendarbejde skal på regnes. Tiltrædelse eller efter nærmere aftale.

 

Få mere at vide

Læs mere om din mulige fremtidige arbejdsplads på

www.hotelkangerlussuag.gl

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorthe Sivertsen på mail:

dors@mit.gl eller mobil 562206. Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: hr@mit.gl

 

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser sendes online via nedenstående link senest d. 29. januar 2023.

Hotel Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfiit /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et moderne hotel med 69 værelser fordelt på dobbeltværelser,

familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en cafe, et cafeteria, en a la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000

rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl