Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

IT-afdelingsleder til Kalaallit Airports Holding A/S

QM Recruitment

28-02-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 24-03-2024
Suliffissamut ID normut: 331588447
Suliassaqarfik: Aqutsineq, Peqqinnissaq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

QM Recruitment leder efter en erfaren IT Afdelingsleder til at styrke teamet hos Kalaallit Airports Holding A/S.

Er du en leder som har flair for at sætte struktur, vægter høj service og hurtigt leverance? Så skal du søge denne meget centrale og spændende stilling hos os. I KAIR har vi etableret et shared servicecenter for at sikre et effektivt it-miljø.

Stillingens formål:

Som IT-afdelingsleder vil du være ansvarlig for den daglige drift af vores it-afdeling i samarbejde med it-chefen og resten af afdelingen. Dine primære ansvarsområder og opgaver vil være:

  • Sørge for, at it-afdelingen i KAIRs shared servicecenter leverer den aftalte service over for vores kunder samt sikre den daglige drift af IT-systemerne
  • Registrere og løse supportsager i overensstemmelse med vores servicemål
  • Daglig opfølgning på supportsager sammen med it-supportere samt  rapportering af sager
  • Sikre tilstrækkelig bemanding i supportfunktionerne
  • Bestille udstyr i samarbejde med indkøbsafdelingen

 

Du vil få dit primære arbejdssted i på hovedkontoret i Nuuk, men der er mulighed for rejser da vi servicerer alle lufthavne i Grønland. Du vil referere direkte til IT-chefen og skulle være i stand til at kommunikere selvstændig med hele KAIR’s organisation. Du vil ligeledes have dialog med leverandører, Mittarfeqarfiit A/S og luftfartsselskaber.

Din profil

Du har en anerkendende ledelsesstil og arbejder struktureret og er systematisk. Du har styr på dine processer og arbejdsgange, og du har evnen til at prioritere opgaverne. Du har evnen til at bevare overblikket og håndtere mange samtidige deadlines og arbejdsopgaver. Du er en lyttende, involverende og beslutningsdygtig leder. Du stiller krav til processerne, og du ser muligheder. 

Vi forventer derfor at du har:

  • Solid erfaring inden for IT (3-5 års erfaring)
  • Erfaring med it-systemer såsom Microsoft Active Directory, Azure AD, Citrix og Office-pakken
  • Kørekort til kategori B

 

Sikkerhedsgodkendelse

For at komme i betragtning til stillingen kræves det, at du kan sikkerhedsgodkendes efter gældende regler. Medsend derfor udskrift fra kriminalregisteret. Dette kan indhentes hos den lokale politimyndighed eller indhentes på www.sullissivik.gl.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Ole Lindhardt på telefon +299 558321. Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: HR@mit.gl

QM Recruitment står for rekruttering. For yderligere information, bedes du venligst kontakte Johannes Qvist-Markussen, ejer af QM Recruitment, på telefonnummer +299 532235 eller via e-mail på jqm@qm.gl. Vi modtager ansøgninger udelukkende gennem det link, der er angivet.

Vi tilbyder:

Spændende og udviklende arbejdsopgaver. Gode kollegaer. Aflønning i overensstemmelse med stillingens krav, på individuelle vilkår. Ferie mv. optjenes og afvikles i henhold til den grønlandske ferielov.

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes online via nedenstående link, senest d. 24. marts 2024. BEM&Aelig;RK: Vi modtager ikke ansøgninger via mail. Ansøgninger via mail vil derfor ikke komme i betragtning.

Alle henvendelser behandles fortroligt, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Kalaallit Airports Holding A/S er en offentligt ejet virksomhed, som udfører Grønlands tre nye lufthavnsprojekter, i henholdsvis Ilulissat, Nuuk og Qaqortoq. Lufthavnsprojekterne har stor samfundsmæssig betydning såvel som samfundets bevågenhed, de udgør et af de største infrastruktur-projekter i landet, og er derved også af stor nationaløkonomisk betydning.