Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Kokkefaglærer til kokkeuddannelsen på Inuili - Food College

Grønlands Selvstyre

Narsaq
07-01-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 26-01-2022
Suliffissamut ID normut: LJA-83193026
Suliassaqarfik: Akunnittarfik & neriniartarfik, Allat, Atuartitsineq & Meeqqerineq

Grønlands Selvstyre
Kokkefaglærer til kokkeuddannelsen på Inuili - Food College

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Som kokkefaglærer skal du varetage opgaver i tilknytning til undervisning og uddannelse fra start til afslutning heri læring og pædagogik, eksamener og formidling af information til kommende, nuværende og tidligere elever og deres praktikværter.

Vi lægger vægt på et fleksibelt og effektivt faglærertema med et godt arbejdsmiljø og en imødekommende og positiv adfærd. Som kokkefaglærer bliver du en del af et faglærerteam, der arbejder med undervisning og uddannelse af elever på tværs af alle skolens uddannelser.

I dagligdagen underviser du elever, hvor du samarbejder aktivt med en gruppe af faglærere og administrative kolleger om den daglige tilrettelæggelse af arbejdet. De vigtigste mål for os er, at sikre professionel undervisning på rette tid og sted, samt at bidrage til et godt studiemiljø for at forebygge frafald og forsinkelse.

Grønlands Selvstyre