sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

 Grønlands ældste og største revisions- og rådgivningsvirksomhed – det foretrukne valg blandt grønlandske organisationer og virksomheder siden 1969.

 

Deloittes kontor i Nuuk blev etableret i 1969 – og siden har vi været den største revisions- og rådgivningsvirksomhed i Grønland. Vi er ca. 20 medarbejdere fordelt på kontorer i Nuuk og Ililissat. Det giver os kræfterne til, at løfte selv de største opgaver. Vi servicerer alle typer og størrelser af virksomheder og organisationer - lige fra de største offentlige organisationer til den lille enkeltmandsvirksomhed. 

  • Er du iværksætter og skal bruge hjælp til at etablere din virksomhed - eller til at komme igennem de første svære år som selvstændig?

  • Driver du allerede en virksomhed, men har brug for en snak om, hvordan du forbedrer din virksomheds resultater?

  • Vil du udvide din forretning til andre byer eller lande?

  • Er I en udenlandsk virksomhed, der gerne vil etablere jer i Grønland?

  • Vil du købe eller sælge din virksomhed - eller gennemføre et generationsskifte - og har du spørgsmål om proces, skat eller finansiering?

  • Er I en offentlig organisation, der har brug for at styrke jeres forvaltningsområde i forhold til compliance, økonomistyring og/eller effektivisering?

  • Har I brug for assistance til at beregne konsekvenser af politiske initiativer i form af samfundsøkonomiske konsekvensanalyser eller lignende?

Uanset hvilken udfordring I måtte have af forretningsmæssig, skattemæssig eller forvaltningsmæssig karakter, så står vi - og vores store bagland - klar til at hjælpe jer.

 

Vi er ca.  20 medarbejdere i Grønland, men som en del af Deloitte Nordic og Deloitte Global, har vi ca. 250.000 kolleger fordelt på mere end 150 lande, at trække på.

 

Hvad enten du er kunde eller medarbejder, så betyder det også, at Deloitte tilbyder dig en hel verden af udviklingsmuligheder.

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Imaneq 33, 6. og 7. sal
3900 Nuuk
Oqarasuaat:
321511
Nittartagaq: